lika Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 Podpytać zamierzam zacne towarzystwo. Zauważyłem iż wielu takową używa. Jaką możecie na narty polecić? Zależy mi na podstawowych statystykach, prędkości, dystansu, różnicy poziomów dystansu itp. Świetnie jeśli była by naniesiona jakaś baza ośrodków narciarskich, szczytów. Nie mam czasu na testowanie, dlatego zdam się na wasze opinie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arti51 Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 (edytowane) Ski Tracks - w dwóch wersjach, LITE i full (full płatna )albo snoww Edytowane 15 Styczeń 2020 przez Arti51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 Jeszcze z kwartał i na forum będą pytania typu jaką appkę polecacie do pojeżdżenia na nartach 🤣 Ja tam czasem zerkam co gopass naliczy, na innych stokach nic nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 15 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 10 minut temu, pasazer85 napisał: Jeszcze z kwartał i na forum będą pytania typu jaką appkę polecacie do pojeżdżenia na nartach 🤣 Ja tam czasem zerkam co gopass naliczy, na innych stokach nic nie używam. Gratulacje, cynizm pierwsza klasa. akurat z tym gopassem to nie takiej odpowiedzi spodziewałem się po kimś tak "doświadczonym" - posiadam. Wyobraź Sobie nie każdy żyje SMR i TatryMountainResort. Są jeszcze "odmieńcy". Nigdy nie zrozumiesz dlaczego masa ludzi wyemigrowała na skiforum.pl, nie tu czubek nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2020 2 minuty temu, lika napisał: Wyobraź Sobie nie każdy żyje SMR i TatryMountainResort. Są jeszcze "odmieńcy". Wiem, ja też nie spędzam tam całego sezonu 6 minut temu, lika napisał: Nigdy nie zrozumiesz dlaczego masa ludzi wyemigrowała na skiforum.pl, nie tu czubek nosa. nawet nie próbuje..., zostanę tu ze swoim cynizmem PS ten mój kolega mówi że też korzysta ze SkiTracker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2020 W dniu 15.01.2020 o 21:08, lika napisał: dlaczego masa ludzi wyemigrowała na skiforum.pl, a możesz napisać dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi