marboru Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 @mifilim fotki mega klimatyczne dzisiaj 👍 Dzięki 👍 Oj pojechałbym już w tamtym kierunku 🙂⛷️🎿 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 To to robi robotę😋 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 23 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 Dzień 5 - Gerlitzen Alpe cz.2 i jeszcze bardziej przynudzę - parę widoczków głównie z południowej strony 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 23 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 16 minut temu, marboru napisał: @mifilim fotki mega klimatyczne dzisiaj 👍 Dzięki 👍 Oj pojechałbym już w tamtym kierunku 🙂⛷️🎿 a odpocznij se 8 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: To to robi robotę😋 oj, zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 Chłopaki powiedzcie jak wy wypędzacie ludzi ze stoków? Pojechałem w pierwszej połowie stycznia, bo wtedy żadna z europejskich nacji nie miała ferii i wygląda na to, że miałem największy tłok na trasach. Kiedy parę lat temu odwiedziłem Gerlitzen była kiepska pogoda i tłumy ludzi, którzy szybko zamienili stoki w lodowiska ( a ja wyjątkowo miałem nienaostrzone narty) @mifilim w takich warunkach to i kilka dni mógłbym tam spędzić. Super widoki! Dobrej zabawy dalej, a gdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolin Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 @mifilim Coś tam świeżego spadło ostatnimi czasy? Bo jadę dziś do Karyntii na tury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 9 godzin temu, rolin napisał: @mifilim Coś tam świeżego spadło ostatnimi czasy? Bo jadę dziś do Karyntii na tury. Niestety nie było opadów i w najbliższym czasie symboliczne parę płatków w prognozie. Poza trasami beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 Dzień 6 - Turracher Höhe dogrywka Decyzja jednogłośna - olewamy Bad Kleinkirchheim (może następnym razem) i powtarzamy TH. Dziś zaczęliśmy od wschodniej strony i była to dobra decyzja. Czekał na nas sztruks i puste stoki. Na rozgrzewkę parę zjazdów 23 i dalej udajemy się na katowanie ulubionej 20. Zaliczamy też pozostałe trasy; 21 też fajna. Żona gubi kijek na krześle ale na szczęście akcja ratunkowa zakończona była sukcesem. Jest też parę niegroźnych gleb (syndrom ostatniego dnia?). Przed 14 lądujemy na zachodnim brzegu. Tu trasy bardziej zużyte ale nadal jest git. Najfajniej jeździ mi się tu na 1 i 14. Wszystko co dobre ...więc musimy uciekać - trzeba zdążyć oddac narty i buty. Podsumowując, najbardziej wyjeździłem się na Gerlitzen i kilometrowo wyszło duuuuuuuuuuużo więcej. Mamy więc chyba zwycięzcę. 😜 Jeśli chodzi o klimat, to oczywiście zwycięzcą jest TH. Pozdrawiam. PS Wyjeżdżamy więc pogoda od jutra się pogorszy 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 Odpadam po tych zdjęciach 😭, kurczę wracajcie już do domu, bo nie daję rady - codziennie lampa i puste, wygłaskane trasy w obłędnej scenerii 😁! Super udany wyjazd! Dzięki za codzienne relacje 😊. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 4 minuty temu, tanova napisał: Odpadam po tych zdjęciach 😭, kurczę wracajcie już do domu, bo nie daję rady - codziennie lampa i puste, wygłaskane trasy w obłędnej scenerii 😁! Super udany wyjazd! Dzięki za codzienne relacje 😊. Na zdrowie😂 No, już wracamy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 Ja dopiero tydzień temu byłam na nartach, a już kombinuję co by tu można było jeszcze wygospodarować czasowo i finansowo żeby jakiś miły tydzień na nartowanie jeszcze się znalazł jak się naoglądam takich zdjęć, to potem nie umiem zasnąć Dzięki za relację! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 24 minuty temu, tanova napisał: Odpadam po tych zdjęciach 😭, kurczę wracajcie już do domu, bo nie daję rady - codziennie lampa i puste, wygłaskane trasy w obłędnej scenerii 😁! Super udany wyjazd! Dzięki za codzienne relacje 😊. Ja mam tak samo🙂 @mifilim - bezpiecznego powrotu do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 Teraz, wojgoc napisał: Ja mam tak samo🙂 @mifilim - bezpiecznego powrotu do domu Starałem się jak mogłem 😂 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 @mifilim faceta ponoć poznaje się nie po tym jak zaczyna, a po tym jak kończy Zacząłeś Schladming w udanych warunkach i pogodzie, potem przeszedłeś do Karyntii w jeszcze lepszych warunkach i pogodzie, no to zakończenie sezonu musi być efektowne !!! Nie w Tumlinie czy w Krajnie A tak serio to należała Ci się od życia taka dawka nart i w takich warunkach Póki co, to sezon masz mega udany !!! I żeby tak było do końca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 13 minut temu, mifilim napisał: Starałem się jak mogłem 😂 Dzięki Doceniam Twoje poświęcenie🙂 - bardzo fajna relacja, Dzięki za czas, chęci i poświęcenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 Godzinę temu, mifilim napisał: Na zdrowie😂 No, już wracamy... Dzięki @mifilim za wszystkie dni relacji Niebawem podążymy Twoimi śladami i z pewnością odwiedzimy Twój najbardziej kilometrowy ośrodek Szerokiej drogi na powrocie do domu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 16 minut temu, kmarcin napisał: @mifilim faceta ponoć poznaje się nie po tym jak zaczyna, a po tym jak kończy Zacząłeś Schladming w udanych warunkach i pogodzie, potem przeszedłeś do Karyntii w jeszcze lepszych warunkach i pogodzie, no to zakończenie sezonu musi być efektowne !!! Nie w Tumlinie czy w Krajnie A tak serio to należała Ci się od życia taka dawka nart i w takich warunkach Póki co, to sezon masz mega udany !!! I żeby tak było do końca Marcin, nie za wysoko ta poprzeczka? Masz rację, chcę sobie troszkę wynagrodzić... 2 minuty temu, marboru napisał: Dzięki @mifilim za wszystkie dni relacji Niebawem podążymy Twoimi śladami i z pewnością odwiedzimy Twój najbardziej kilometrowy ośrodek Szerokiej drogi na powrocie do domu! Dzięki. Mam nadzieję, że będziecie mieli równie dobry warun i liczę, że zrobisz przynajmniej 120 km zjazdów w Gerlitzen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi