mirekn Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 57 minut temu, marcinn napisał: A dziś tak A pies gdzie ? Pozdrawiam mirekn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 1 minutę temu, mirekn napisał: A pies gdzie ? Pozdrawiam mirekn Jutro wezmę psiora 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PavloS_ Napisano 27 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2020 4 godziny temu, marcinn napisał: Pełna zgoda A dziś tak A dlaczego mostek jest na etapie demontażu.? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 28 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2020 (edytowane) @marionen rano powiedział,że idzie po bułki ...a tu prosze Karkonosze KPN pozwala spacerować, ale tylko pieszym. Nic nie napisali,że nie wolno chodzić z nartami... Edytowane 28 Marzec 2020 przez Annaa 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 Piękne zdjęcia i szczęśliwy człowiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 (edytowane) Dzięki Marionnen że pozwoliłeś mi ze sobą pozjeżdżać ciutke 🙂 Edytowane 29 Marzec 2020 przez MarioJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 Oby jak najwięcej takich pięknych dni, choć szkoda, że tylko dla wybrańców losu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 @marionen czy to był RYŚ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 37 minut temu, Góral spod Skrzycznego napisał: czy to był RYŚ? Ja tu widzę tygrysa Kotek faktycznie duży, wygląda na rysia. Ryś - jego ślady widywane są w Karkonoszach. Nie wiadomo jednak czy rysie zamieszkały u nas na stałe czy tylko odwiedzają polską stronę Karkonoszy i przychodzą na polowanie z Czech. Ryś nie stanowi zagrożenia dla ludzi. To bardzo płochliwe zwierzęta, które od człowieka trzymają się jak najdalej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 1 godzinę temu, marcinn napisał: O tym gadka o tym mowa a .... Dziś było tak Dokąd można zjechać,pewnie do Szczawian, przez Buczynkę raczej nie? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 (edytowane) Godzinę temu, Góral spod Skrzycznego napisał: @marionen czy to był RYŚ? Na początku myśleliśmy ,że to ryś ale rysie mają krótsze ogony i charakterystyczne pędzelki na uszach. Kot ze zdjęcia ma raczej ogon b.długi i te uszy mało rysiowate...To chyba żbik Mariusz serdecznie pozdrawia Ciebie Góralu. Edytowane 29 Marzec 2020 przez Annaa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2020 34 minuty temu, surfing napisał: Dokąd można zjechać,pewnie do Szczawian, przez Buczynkę raczej nie? Do Szczawin zjechałem, potem dalej z buta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 W tym roku z obawy o moje sztuczne serce lekarze zabronili mi jazdy na nartach. Jednakże prosili o dużo ruchu, dzisiejszych warunków nie mogłem odpuścić na ostatni w tym roku taki spacer: @marboru oto prywatna Szwajcaria łodygowska; A serduszko mam ze sobą: No to mój ostatni dzień na nartach w tym sezonie. Na szczęście nowy sezon już blisko. Ale kiedy karnety na Szczyrk będą dostępne? Do zobaczenia: @marionen przez ciebie ryzykowałem dziś moim zdrowiem "Rysiu, Żbiku" 14 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Dużo zdrówka Góralu.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Przyłączam się do Marcina. Duuuużo zdrowia Darku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Darek @Góral spod Skrzycznego jesteś dla mnie Hero 💪🙂👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 5 godzin temu, Góral spod Skrzycznego napisał: @marionen przez ciebie ryzykowałem dziś moim zdrowiem "Rysiu, Żbiku" "Rysiu,Żbiku i ...Tygrysie"✌️...Dobrze wyglądasz Góralu...Pozdrawiamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2020 Parę foci z wczorajszej tury 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2020 16 minut temu, marcinn napisał: wczorajszej dzięki sadysto 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 31 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2020 7 godzin temu, marcinn napisał: Parę foci z wczorajszej tury Ja dzisiaj VID-20200331-WA0001.mp4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Pilsko tak było 19.04.2019 Relacja https://www.skionline.pl/forum/topic/14360-freeride-skrzyczne-pilsko/?do=findComment&comment=301198 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 Wielka noc 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2020 To już jest koniec.... 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2020 Żal nie odnotować udziału w zacnym tegorocznym wątku i doborowym towarzystwie. Wypominki. Harrachov, Rokytnice. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi