marboru Napisano 19 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 @gregre0 by taka muzyka była miodem dla Twoich uszu, to musiałbym mieć porządny mikrofon w kamerze. On w GoPro 8 jest niezły, ale nie aż tak dobry Sprawdziłem przed chwilą - to nic przyjemnego Trzask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 (edytowane) 3 godziny temu, marboru napisał: Muzyka do klipu? Właśnie segreguję materiał do klipu ze SkiAmade...nie do końca jestem zdecydowany na to, jakiej użyć muzyki. Może macie jakieś ciekawe propozycje? Może coś zaśpiewacie? 😀 Jak SKi Amade - to może coś Mozarta ? Edytowane 19 Styczeń 2020 przez tanova 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 3 godziny temu, marboru napisał: Trzask. 😭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 Klip podsumowujący wyjazd do SkiAmade znajdziecie, w ostatnim już wpisie na blogu. Zapraszam do obejrzenia i komentowania pod poniższym linkiem: Jeśli się spodoba, to proszę o łapki w górę marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 Ja to OSTATNIM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 23 minuty temu, Mitek napisał: Ja to OSTATNIM??? Ostatnim dotyczącym byłego wyjazdu do SkiAmade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 Uffff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, marboru napisał: Ostatnim dotyczącym byłego wyjazdu do SkiAmade Słowa "w ostatnim już wpisie na blogu" zabrzmiały jakby jakby koniec z vlogiem to był ten bardziej optymistyczny scenariusz. Wspaniałe relacje i niezły filmik. Ja jak na razie intensywnie uczę się w małej rzeczce, ale może już niedługo... Edytowane 24 Styczeń 2020 przez Ziemowit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi