tikk Napisano 23 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2006 Znalazłem takiego newsa: http://sport.onet.pl/0,1248741,1374604,wiadomosc.html. Jacku, może zorganizujesz dystrybucje, hihi. Chętnych nie zabraknie - kalendarz w wersji "damskiej" i "męskiej" - jak narty :-). Pozdrawiam i lecę letnią na wyprzedaż nart, może coś znajdę dla siebie, jak nie to trochę pooddycham zimą hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbru Napisano 23 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) dobry jest komentarz na tej stronie ..." Czekam na kalendarz z Wojtkiem Diablo Skupniem" hehehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) Hmmm, ale to już jest powielanie tego co było! Przecież taki kalendarz był już wydany ze zdjęciami instruktorek (nagich) z regionu Lech (o ile dobrze pamietam). Ale jak ktoś ma ochotę ...proszę http://www.skilehrerinnen.at Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj62 Napisano 28 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) Nabył bym taki egzemplarz,macie może jakieś źródło??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziunekk Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 Link Ach te google Dla Pań: http://www.skilehrerinnen.at/2007m/pages/skilehrerinnen.htm Dla nas: http://www.skilehrerinnen.at/2007f/pages/skilehrerinnen.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) He, ale jaja ten kalendarz wydała moja znajoma z Wiednia. Ale cena jest ... 39 Euro czyli ok 160 zł. Kto da tyle za 12 panienek na nartach? A może lepiej za to wykupić sobie godzinę jazdy z taka panienka...na nartach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2006 Link To jest prawdziwy kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) ha , ha godzina jazdy na nartach z taką Panią na golaska - to jest prawdziwa extrema - tylko dla twardzieli ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) Może być nawet godzina jazdy z taką panią ale wcale nie koniecznie na nartach(ani rowerze...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 31 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) Sie Panowie napalacie. ) JC do dziela - nie zrobilbys konkurencji dla Austriakow ? Zaloze sie, ze mamy ladniejsze dziewczyny instruktorki Co do facetow sie nie wypowiadam, bo to nie moja dzialka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) ) No to typujemy... która Pani instruktor "nadaje" się na kalendarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) za taką kasę,to może i bez nart będzie,ale na pewno warto.... tak że przestancie ogładać,a zacznijcie dotykać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) a można nazwiskami ?))) w Carvingsporcie ze 2-3 by się napewno znalazły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) No to ja juz mam tez ze dwie, moze i trzy Ale nie bede wymienial z nazwisk no i szkolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Erotyczny kalendarz narciarski :-))) no to co - czekamy na pierwsze kandydatki no i ( zeby nie było że jestem jakimś tam szowinistą ) kandydatów - tu niech jednak Panie się wypowiedzą , czy sa zainteresowane " męską " wersją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi