Wujot Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 (edytowane) Dość późno w tym roku/sezonie zaczęliśmy sezon skiturowy w Karkonoszach. Pogoda była fantastyczna, warun tak naprawdę duuużo gorszy niż wygląda to na fotach. Wybraliśmy Karpacz (bo zjazd na dole trasą narciarską). A na tym zdjęciu widać jaką popularnością cieszy się Śnieżka bo doliczyłem się około... 300 osób. Na szczęście narty pozwalają unikać tłumów! Pozdro Wiesiek Edytowane 31 Grudzień 2019 przez Wujot 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 My w Sarajewie mamy podobne widoki... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 3 godziny temu, JurekByd napisał: My w Sarajewie mamy podobne widoki... Napiszcie coś więcej o Sarajewie... myśle, ze nie tylko ja jestem ciekawy co oferuje ta miejscówka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 4 godziny temu, JurekByd napisał: My w Sarajewie mamy podobne widoki... nieprawda, nie ma kolejki na szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 8 godzin temu, Wujot napisał: Pozdro Wiesiek Wszyscy ładnie w kolejce a wy co? Do Siego roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 31 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 (edytowane) 11 minut temu, Sariensis napisał: nieprawda, nie ma kolejki na szczyt Przede wszystkim to nie ma skiturjan! Juras - co to za wpychanie się do nie swoich tematów!!! 10 minut temu, Sariensis napisał: Wszyscy ładnie w kolejce a wy co? Do Siego roku! Zachowaliśmy właściwy dystans. Do siego! Pozdro Wiesiek Edytowane 31 Grudzień 2019 przez Wujot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kskuski Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 (edytowane) @Wujot Niedawno stwierdziłeś że kiepskie zdjęcia robię a tu proszę trzy moje foty na samej górze :). Edytowane 2 Styczeń 2020 przez kskuski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 W dniu 31.12.2019 o 05:33, JurekByd napisał: My w Sarajewie mamy podobne widoki... łał, Jurek wrzucił foty na forum ! 🙂 cóż za egzotyka 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mops Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 W dniu 31.12.2019 o 01:00, Wujot napisał: Pięknie na Złotówce. Wybierasz się może na Kopę na turach i sprawdzisz trasę z Kopy (jak że śniegiem czy coś przygotowywują do otwarcia). Ciekawe czy Złotówka ruszy w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 2 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2020 Godzinę temu, Mops napisał: Pięknie na Złotówce. Wybierasz się może na Kopę na turach i sprawdzisz trasę z Kopy (jak że śniegiem czy coś przygotowywują do otwarcia). Ciekawe czy Złotówka ruszy w tym roku... Zarówno na Złotówce jak i na trasie z Kopy jest bardzo mało niezwiązanego śniegu. Na tej pierwszej nie ma w ogóle szans na zjazd, nawet podejście jest wątpliwe (pola jagodzin). Z Kopy nieliczni maniacy zjeżdżają ale to jest walka z pustkami co się otwierają pod nartami i kamieniami na dole. Musiałoby spaść jeszcze co najmniej 2x tego co jest aby było jako tako. Na Złotówce jeszcze więcej. Patrząc na tzw "normalnego" narciarza to na razie możliwości jazdy nie widzę, Natomiast pod mniej wymagających być może po opadach sob/niedz (co mają) może być już całkiem, całkiem. 2 godziny temu, kskuski napisał: @Wujot Niedawno stwierdziłeś że kiepskie zdjęcia robię a tu proszę trzy moje foty na samej górze :). Widać, że w naszym towarzystwie robisz zdumiewające postępy. Poza tym od zawsze mówiłem, że na zdjęciu najważniejsi są modele!!! Wielkie dzięki za foty i przepraszam, że nie podałem autora zdjęć. Pozdro Wiesiek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi