KTomek Napisano 27 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2006 Hey. Mam plan jechać po 15 listopada 2006 na lodowiec Stubai. Zastanawiam się tylko czy w II połowie listopada są już dobre warunki do jazdy na wszystkoch trasach, czy tylko na górnych odcinkach ?? Szkoda jechać taki kawał i nie mieć możliwości pojeżdżenia na wszystkich trasach. Dajcie znać jak tam jest w tym okresie. Dzięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2006 Stubai listopad 2006 ???? Jeżeli pojedziesz po połowie listopada to możesz liczyć raczej tylko na trasy w obrębie lodowca, pozostałe są otwierane dopiero w 1 weekend grudnia, wtedy większość ośrodków uroczyście otwiera nowy skisezon. Pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drbru Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 Stubai listopad 2006 ???? kwestia pogody, rok temu byłem 7 grudnia na Hintertuxie, mieszkałem w okolicach Mayrhofen, na dole zero śniegu, na lodowcu na szczęście było, ale mało i dawno nie padało więc było twardo i zero puchu, trasy snowboardowe zamknięte z powodu małej ilości śniegu. O tej porze roku można mieć pecha i w ogóle nie pojeździć, ale życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi