SB Napisano 2 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2006 Napisałem zapytanie o inwestycje na nadchodzący sezon do 2 znanych i lubianych ośrodków narciarskich a tym co otrzymałem pragnę się z Wami podzielić(dnia już ubywa i czas leci) Białka Tatrzańska-Kotelnica: W najbloższym sezonie narciarskim na Kotelnicy powstanie profesionalny snowpark z krótkim wyciągiem orczykowym. Na stoku Bani planowane jest uruchomienie kolei krzesłowej(ok 300 m długości). To tyle inwestycji przewidywanych na sezon zimowy 2006/2007 w lipcu sierpniu kolej 3 -osobowa oraz karczma będą czynne, będzie można wyjechać "turystycznie" na szczyt Kotelnicy.Co do zdjęć na naszej stronie, to uaktualniają się co kilkadziesiąt minut,, w galeri nie ma nowych zdjęć, bo narazie nie dzieje się u nas nic wartego pokazania, koleje są remontowane i konserwowane, odbywa się takie "sprzętanie" po zimie. Wkrótce postaramy się zamieścić nowe informacje nanaszej stronie. Dziękujemy za zainteresowanie, pozdrawiamy i zapraszamy(także latem) Szczyrk GAT: Dzień dobry,Dziękujemy za Pańskie zainteresowanie działalnością ośrodka narciarskiego w Szczyrku.Obecnie trwają bardzo intensywne przygotowania do sezonu zimowego i przygotowywane są nowe inwestycje. Niestety nie mogę Panu na dzień dzisiejszy potwierdzić na 100 %, które z nich dojdą do skutku w najbliższym sezonie zimowym.Wszystkie pewne informacje będa publikowane na naszej stronie www.gat.pl.Barbara Jacińska A Wy co o tym myślicie, może napiszcie gdzie indziej a jak dostaniecie odpowiedź to się nią podzielcie na tym forum. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2006 Nowe inwestycje..... A to z Wierchomli: "Dzień Dobry ! W chwili obecnej trwa rozbudowa budynku głównego stacji tzn. restauracji , kawiarni.Jeśli chodzi o ilość tras narciarskich - w najbliższym sezonie zimowym nie ulegnie zmianie.Łączę pozdrowienia!Barbara Buczek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2006 Nowe inwestycje..... Brawo Sławek czekam na kolejne niusy:) pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2006 Nowe inwestycje..... O, o , a może zrobimy dział ski newsy obywatelskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2006 Nowe inwestycje..... .....znaczy czyn społeczny????(nie ma sprawy nawet mam jeszcze 1 temat z działu inwestycje nawet ze zdjęciami ale nie chce mi się pisać, za ciepło: zdradzę narazie że jest to w beskidzie żywieckim..... pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek76 Napisano 23 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2006 Nowe inwestycje..... http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35056,3385658.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 29 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2006 Nowe inwestycje..... Napiszę o inwestycjach, ale w Dolomitach.Polecam wybrać się w tym sezonie do Val di Sole.W Pejo budują kolejkę na 130 osób (jeden wagon, bez żadnej podpory, stacja dolna 2000 mnpm, górna 3000, zjazd na 1400, długość trasy ponad 7 km). Z Tonale można będzie zjechać do Ponte di Legno wykorzystując trasę Alpina (razem ok. 7 km), a potem do tras w Temu i wrócić na Tonale nową gondolą (2 odcinki, takie jak na Groste). Będzie następne połączenie z doliny (z Commezzadury doliną Panciana na Monte Vigo i dalej do Madonny). Mam już zaklepany domek dla 4 osób w Pejo na ostatni tydzień marca (Freeski-160 E za 7 nocek i 6-cio dniowy skipas od osoby).W poprzednim sezonie tydzień (Freeski)w Marillewie 1400 kosztował mnie 930 zł (180 E spanie + karnet, przejazd, jedzenie (swoje)]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2006 Nowe inwestycje..... Potwierdzam, byłem w Tonale w czewrcu i widziałem daleko zaawansowane prace nad nowymi gondolami i trasami. Nareszcie będzie można uciec z koszmarnego Tonale "między drzewa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2006 Nowe inwestycje..... Zakopane Ma ktoś zdjęcia z budowy nowego krzesła na Harendzie w Zakopanem? Wydłużono i poszerzono stok. Trasa będzie mogła konkurować, bez problemu, z Nosalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 18 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2006 Nowe inwestycje..... kompleks Wierchomla moze nie na samej wierchomli ale jednak : http://www.wierchomla.com.pl/index.php?st=1&mid=32&d=16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi