bbtsiak Napisano 10 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2006 3 czerwca został wybrany nowy zarząd Sitn. Prezesem został Zbigniew Kucia, v-prezesami:ZBigniew Stanisławski, Krzysztof ZIęba, a członkami zarządu SITN: Piotr Górnicki, Piotr Kapistianyk,Zuzanna Podgórna, Jacek Żaba,Maciej Powolny i Marek Palik. Jak myślicie, jak będzie pracował nowy zarząd, czy coś się zmieni na lepsze w naszym stowarzyszeniu. Czekam na kontynuację wątku. Pozdrawiam Michał Stanisławski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN Lepiej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN NO może w końcu coś się ruszy i SITN otworzy sie na współpracę.... Obyś Bobic miał rację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN Ciekawe czy panowie z nowego zarządu mają papiery instruktorskie)))))).... pewnie tak bo se sami wystawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN SB to szanowani ludzie nie znasz ich ....a prezes jest kooooollllll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN pozostawiam bez komentarza przejaw buractwa polskiego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN Tak Naczelniku - buractwo jest wszędzie, ale lejemy na nich sikiem prostym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN przepraszam nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN Panowie trzeba uswiadomić innym ludziom kto jest kim i widzicie jest po krzyku a Wy odrazu sapiecie pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN Bo to juz ten wiek, gdzie juz tylko sapanie pozostalo )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN No patrzy Bobik co to sie człowiek na forum nie dowie,...to Ty straszy jesteś niż wyglądasz bo tak z wygladu to jakieś 45 Ci dawałem ...a do Tych co mogą teraz cos zmienić. Ja chetnie się z Wami spotkam i pogadam o tym, co się z tamtymi nie dało zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Nowy zarząd SITN Ja juz mam spotkania poumawiane z tymi tymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi