Raceman Napisano 2 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2006 jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 2 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Forum umarło? jak zwykle o tej porze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Forum umarło? ....nie nie umarło to tylko amnezja, albo można by go porówmać do mrowiska: każdy z nas tu co 2 dni zagląda i tyle ale wystarczy w to mrowisko wsadzić kij aby się zakotłowało tylko brak jest odważnych do wkładania tego kija. Może jakieś narty z makro albo Dynastary co się na nich nie da jeździć eee to już było sam nie wiem..... wiem piszę jako nowy temat zapraszam do dyskusji przyjmę każdy policzek, a nuż ktoś się ze mną zgodzi choć do tej pory niemógł, będzie mi miło. pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Forum umarło? Dynastary powiadasz Waść? hhhmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Czerwiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Forum umarło? z makro))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi