Zbyniek Napisano 7 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 Witam wszystkich!. Sezon 2019/2020 będzie moim trzecim na nartach i w tym roku postanowiłem kupić własne buty, narty i akcesoria. Sprzętu z wypożyczalni a zwłaszcza butów mam serdecznie dosyć (mocno zużyte). Na stokach zaczynają śnieżyć więc czas wybrać się na zakupy i rozpocząć sezon. Pozdrawiam wszystkich! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 10 minut temu, Zbyniek napisał: postanowiłem kupić własne buty, narty i akcesoria świetny pomysł - ile dni na nartach spędzasz w sezonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyniek Napisano 7 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 (edytowane) 5 minut temu, Jeeb napisał: świetny pomysł - ile dni na nartach spędzasz w sezonie ? Do tej pory było to około 10 dni. O więcej było ciężko, zniechęcały kolejki w wypożyczalni. Z własnym sprzętem myślę, że będzie to spokojnie 15 dni. W okolicy mam 2 stoki w odległości 10-20 km od domu, także wypady na 3h po południu nie będą problemem. Edytowane 7 Grudzień 2019 przez Zbyniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_1982 Napisano 14 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2020 Dzień dobry! Cześć i czołem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi