artix Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Malo kto tu ostatnio pisze, a o nartach to juz w ogole, wiec ja cos tu tylko zostawie Rozpoczecie sezonu w Ischgl wraz ze startem osrodka. Mjejscowka jak zwykle nie zawodzi. 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 19 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Komentarz zbędny...Pogody życzę i dzięki za podniesienie morale!!! Udanego sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Tylko pozazdrościć😀! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Extra 😀, trza będzie odwiedzić ten przereklamowany ON😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Może czas na bloga ... narciarskiego na forum narciarskim @artix ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 8 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał: Extra 😀, trza będzie odwiedzić ten przereklamowany ON😋 Ja ekipa nazywamy Ischgl "patologia" 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 44 minuty temu, Sariensis napisał: Może czas na bloga ... narciarskiego na forum narciarskim @artix ? Nie w moim wykonaniu. Nie chce mi się a poza tym widzisz jaki wylewny jestem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Pięknie ❤️ Byłeś na nowym krześle F1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 3 godziny temu, idealist napisał: Pięknie ❤️ Byłeś na nowym krześle F1? Omijalem, bo wole z Pardatchgrat na sam dol do Ischgl lub do Fimby i gora Ale juz chodzi, jezeli o to pytasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 Byliśmy- krzesełko wypas - siedzenia kubełkowe w skórach i poprowadzone wreszcie na sam szczyt , a nie tylko do połowy trasy nr 4. Nowe krzesło na Alp Tridzie jeszcze nie hulało - dolna stacja przesunięta w prawo w kierunku zjazdu 60 do Samnaun. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2019 4 godziny temu, artix napisał: Nie w moim wykonaniu. Nie chce mi się a poza tym widzisz jaki wylewny jestem 😉 to może blogerzy forumowi na narty pojadą i cos się zmieni w tematyce blogów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 A tu dzisiaj bajecznie😋 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 Pogoda jest, więc tylko kilometrów 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 22 minuty temu, artix napisał: Pogoda jest, więc tylko kilometrów 😉 Ale ja grzecznie w domku siedzę i czekam na swoją kolej🤓 a fotki to zapożyczyłem sobie z f.😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 Ale dziad 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 18 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: a fotki to zapożyczyłem sobie z f.😉 Mały oszuk...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 Haha, czy na zdjęciach czy w realu, w patologii/Ischgl zawsze jest mega 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 56 minut temu, marcinn napisał: Ale dziad 😂 Uważaj koleś🐷 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2019 47 minut temu, artix napisał: Haha, czy na zdjęciach czy w realu, w patologii/Ischgl zawsze jest mega 😂 Hmmm... Może i da się jeździć teraz w Ischgl ale... serce trochę krwawi. Tak na całej powierzchni. I tych zjazdów których naprawdę nie dało się zrobić nie robiłem. Słowem "trochę" kicha. Pozdro Wiesiek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 (edytowane) A myślałem, że kolczatki rozkładane są tylko pod czas pościgów za niebezpiecznym piratem drogowym. Może to był pościg za niebezpiecznym piratem narciarzem? Edytowane 31 Grudzień 2019 przez Ziemowit 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 (edytowane) 5 godzin temu, Ziemowit napisał: A myślałem, że kolczatki rozkładane są tylko pod czas pościgów za niebezpiecznym piratem drogowym. Może to był pościg za niebezpiecznym piratem narciarzem? Powiem szczerze, naprawdę starałem się przeskakiwać czy omijać kamole. Bardzo się starałem! Ale 50-70 cm opadu na skalisty Ischgl to jest malutko. Najlepiej było mimo wszystko pod E4 (zjazdy z Palinkopf). Tam średnio łapałem jeden na nartę na zjazd. Biorąc pod uwagę, że to było 900 m vertical to prawie nic... Z Greitspize (na północ) to już było pokonywanie kolejnych skalnych progów... Jak po 8 dniach jazdy wszedłem do serwisu i powiedziałem: - nauczylibyście się robić narty aby chociaż dwa wyjazdy wytrzymały, to zamiast samokrytyki usłyszałem - ty trolu! Jak tu żyć? pozdro Wiesiek Edytowane 31 Grudzień 2019 przez Wujot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 31 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 Wiesiu, musisz jeszcze dodać że to wszystko wydarzyło się na stokach 😂😂😂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 31 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2019 Dobrze choć Wieśku że narty z wypożyczalni 😁 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi