SB Napisano 10 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2006 super nareszcie się coś tu dzieje, gratuluję pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 10 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2006 do JC na stoku spotkałem b.fajną instruktorkę z ekipy Skionline - też bez papierów ? pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2006 do JC ...że niby kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2006 do JC ... a juz wiem! Pewnie widziałeś moja córkę... ale ona ma 6 lat i nie bardzo jeszcze może mieć papiery instruktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2006 do JC Jacku, ale moze ona jest dobrym pedagogiem. Wiec na co jej papiery ?? ))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2006 do JC I tu masz rację, wiesz jak tatusia wychowuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2006 do JC Wyczuwam w tych wypowiedziach nutkę ironi...HAHAHAHAAA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2006 do JC Ironie ?? No bron Boze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 11 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2006 do JC Przepraszam Ciebie Jacku ale odniosłem wrażenie, ze sama się z Wami identyfikuje. Sześcioletnia córka Twoja to nie była - też mam w tym wieku to mniej więcej się orientuję. pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2006 do JC ...no to kto to był i gdzie? tak z ciekawości pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 12 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2006 do JC Jacku nie chciałbym niepotrzebnego zamieszania wprowadzać. Ktoś powiedział, że to dziewczyna ze skionline, tak ją powitałem na stoku ( Stubai ) nie zauważyłem zdziwienia, chwila rozmowy na czas dojazdu kursanta i tyle. Oczywiście naszywa skionline - ale to żaden wyznacznik. pozdr, Ryba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2006 do JC ...aaa to może Gosia, o której już tu tyle gadania Ona też ma na bluzie skionline.pl jak kilkudziesięciu innych nauczających jazdy na nartach w naszym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2006 do JC Wracając do kchanych córek: moja ma 4 i co Wy wiecie k.... o wychowaniu( tatusiów przez córeczki żecz jasna oczywiście) żart))) Niemniej nednak proponuję abyśmy założyli stowarzyszenie uciśniętych tatusiów. Pozdrawiam sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi