Slavko Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 Szukam kwatery dla rodziny 2+2 w Wysokich Tatrach na wyjazd 5- dniowy. Nie szukam luksusów w czterogwiazdkowych hotelach, ale coś na poziomie pensjonatu, mile widziane śniadanie w opcji. Teoretycznie baza noclegowa spora, ale większość stanowią pokoje z 4 łóżkami starą szafą i stolikiem. Może ktoś dysponuje jakimś sprawdzonym noclegiem? Serwisy typu travelist, booking itp sprawdzam codziennie ale na razie nic ciekawego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Pensjonat Groń w Białym Dunajcu. Byłem i polecam.Bardzo gościnna właścicielka i przepyszne jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 9 godzin temu, Slavko napisał: Wysokich Tatrach Po polskiej stronie masz jedynie schroniska w Morskim Oku, Dolinie Pięciu Stawów i Murowaniec na granicy Tatr Zachodnich i Wysokich. Po Słowackiej stronie mogę polecić Villa Emma https://vilaemma.sk/gallery/fotogaleria/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 19 minut temu, lu5asz napisał: Pensjonat Groń w Białym Dunajcu. Byłem i polecam.Bardzo gościnna właścicielka i przepyszne jedzenie. Pomyłka oczywiście,to nie Wysokie Tatry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Penjon Jesensky, w parku, blisko do wyciągów i do miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 (edytowane) Jak się nie zanudzisz w jednym miejscu (bo do Łomnicy to jednak te 30 minut trzeba podjechać) to polecam Bungslovy FIS Economy (wersja ze śniadaniem)przy hotelu FIS w Plesie. ps. a swoją drogą jak możesz to podaj max-a cenowego i przybliżony termin będzie łatwiej coś podpowiedzieć Pozdrawiam mirekn Edytowane 28 Listopad 2019 przez mirekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 28 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Może rzeczywiście mało konkretnie napisałem. Szukam po słowackiej stronie na odcinku Tatrzańska Lomnica - Strebskie Pleso i okolice Termin - pomiędzy 10 a 17 stycznia. Nie szukam koniecznie przy samym stoku. Jak jeszcze jeździłem w ten rejon to nocowałem tutaj https://www.booking.com/hotel/sk/apartment-golem-tatranska-strba.pl.html Miejscówka na fajnym poziomie, ale 10 km od Pleso i 30 km od Lomnicy. Szukam coś podobnego ale trochę bliżej stoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 28 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2019 Nie wiem w jakim wieku te + 2 ale spałem kiedyś na początku stycznia w pokoju z łazienka i dwoma łóżkami w hotelu na Popradzkim Plesie (do Strbskiego blisko) a i śniadanie było w cenie. Tylko trochę mały był Pozdrawiam mirekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slavko Napisano 8 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 Dzieci w wieku 9 i 5 lat. Sprawdzam tą kwaterkę od Jeeba (dziękuję), ale szukam też na traveliście i bookingu, chociaż trochę się boję na tych stronach rezerwować. Nie wiem czemu, ale się boję. Celuję albo w Pleso albo w Stary Smokowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 Szukaj w Starej Lesnej, elektriczka zawiezie Cię na miejsce. Ceny do wyboru do koloru. Naprawdę to jest duża baza noclegowa no i stacja elekticzki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi