koliber Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 2 godziny temu, mirekn napisał: no i zostaje zjazd w stronę Jezierska dwie fajne trasy Slalomak i Majsterska długości około 900/1000 metrów ale przewyższenia już z 300. "Trochę" naciągane, lanovka z Jezerska ma 219m przewyższenia: https://www.lanovky.sk/?page=lan&lan=87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 Oprócz Deny, brakuje dwóch orczyków. C i D z mapki, którą wrzucam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 54 minuty temu, Ratrak napisał: Oprócz Deny, brakuje dwóch orczyków. C i D z mapki, którą wrzucam. 3 godziny temu, mirekn napisał: To Deny ten najdłuższy, po prawej od dołu to pseudo "wyrwidupa" http://www.penziondeny.com/indexnovy.php?co=5&lang=pl . Ten od Jezierska to mówisz o tym krótkim na dole od strony Slalomaka ? Pozdrawiam mirekn Dokładnie Deny i wyciągu D mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 7 godzin temu, mifilim napisał: Podpinam się i mam tez pytanie jakie są w Bachledovej trasy ( poziom trudności) bo nie wiem czy jest tam sens jechać (np. w porównaniu do Jurgowa). Był ktoś ostatnio w Malino Brdo lub Kubinskiej Holi? Fajnie widokowo i można fajnie pojeździć. Działa na tym samym karnecie co Jurgów, Białka itp. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 Wielkie dzięki @MichalR @mirekn @Ratrak @moruniek i inni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 Po Polsku jeszcze komunikat o zamknięciu ośrodka do 26 marca. Po Słowacku już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 25 minut temu, moruniek napisał: Po Polsku jeszcze komunikat o zamknięciu ośrodka do 26 marca. Po Słowacku już tak. Już wiem dlaczego jesteś stary wyjadacz jak w dwóch watkach piszesz to samo ... Tylko po co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2020 5 minut temu, moloo napisał: Już wiem dlaczego jesteś stary wyjadacz jak w dwóch watkach piszesz to samo ... Tylko po co ... Bo to chyba jednak ważne info, a nie każdy czyta każdy wątek jak Ty. Oba dotyczą Słowacji i w obu masz odpowiedź na temat. Natomiast zarówno ten mój post, jak i Twój wyżej, na temat nie są (są do skasowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 6 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2020 Przeglądnąłem dzisiaj kamerki z Tatr i żal ściska serce. Patrzę sobie na ten skąpany w śniegu Chopok i wielka to szkoda, że dzieje się wokół nas to wszystko co się dzieje: 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano 6 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2020 Na Chopoku to standard co roku - sezon rozkręca się w połowie marca, a kończy pod koniec kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 Mi też smutno, miałem jechać od 01 do 09 kwietnia, była klepnięta rezerwacja (jeszcze w październiku). Miałbym tydzień lampy. Ktoś jednak dotarł na szczyt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 7 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 (edytowane) 33 minuty temu, moruniek napisał: Mi też smutno, miałem jechać od 01 do 09 kwietnia łączę się w bólu . Od 22.03 do 12.04 miałem być w Plesie w hotelu FIS. Całe 3 tygodnie. Co roku bywam w tych okolicach czasowych i okno pogodowe jest ps. faktycznie ludzi sporo Pozdrawiam mirekn Edytowane 7 Kwiecień 2020 przez mirekn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 7 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 (edytowane) 3 godziny temu, mirekn napisał: łączę się w bólu . Od 22.03 do 12.04 miałem być w Plesie w hotelu FIS. Całe 3 tygodnie. Co roku bywam w tych okolicach czasowych i okno pogodowe jest Ale w tym roku do tego 12 kwietnia mogłoby zabraknąć śniegu Widzę już solidne przetarcia... ale może się mylę. Jakie obostrzenia oficjalnie obowiązują na Słowacji? widzę że skiturowców tam dużo. Można normalnie tam żyć i oddychać, czy łamią zakazy? Edytowane 7 Kwiecień 2020 przez Gerald 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 7 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 58 minut temu, Gerald napisał: 12 kwietnia mogłoby zabraknąć śniegu A w zasadzie to po co śnieg Magia miejsca się liczy, reszta to dekoracje 7 kwietnia ale uwaga .... 2016 Pozdrawiam mirekn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 12 godzin temu, mirekn napisał: łączę się w bólu . Od 22.03 do 12.04 miałem być w Plesie w hotelu FIS. Całe 3 tygodnie. Co roku bywam w tych okolicach czasowych i okno pogodowe jest mirekn Ja tak z ciekawości się zapytam. Co byś robił przez 3 tygodnie w jednym miejscu? Ośrodek tam taki mały, ale rozumiem że jeszcze skitury w Mięguszowieckiej? Podjazdy jeszcze gdzie indziej autem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 7 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 8 minut temu, MarioJ napisał: Ja tak z ciekawości to taka tradycja, kiedyś bywała hala Gąsienicowa. Dzień wyciągi, dzień tury (Soliska i okolice ) czasami krótkie trasy biegowe po okolicy. Dojazdy tylko do Łomnicy na Sedlo. Jeżdżę sam, zwykle tydzień, No max 10 dni. Teraz miałem poszaleć bo zaległego urlopu mi się zebrało a i Córa miała na kilka dni podjechać. Pozdrawiam mirekn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 8 godzin temu, mirekn napisał: A w zasadzie to po co śnieg Magia miejsca się liczy, reszta to dekoracje 7 kwietnia ale uwaga .... 2016 Pozdrawiam mirekn A ja mam takie z 07.04.2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 7 Kwiecień 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2020 15 minut temu, moruniek napisał: ja mam takie z 07.04.2019 A 7.04.2019 to był Panie rok a co sie potem działo wspaniały kwiecień Pozdrawiam mirekn 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi