Jawormeister Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Witam mam problem z doborem butów przez to iż waze aktualnie 97 kg- redukcja ze 115. Otóz mój problem obajwia sie głównie tym iz przez trenowanie cale zycie piłki moje łydki mają grubo ponad 50 cm a stopa jest dosyc zniszczona i wyglada jak płetwa na szerokosc a zeby tego było mało to jeszcze mam wysokie podbicie. Kazde buty jakie mierze odcinaja mi dopływ krwi i po 30 minutach mi wszystko dretwieje juz nawet próbowałem brac rozmiar wiekszego *28,5 i kompletnie nic mi nie pomaga znacie moze jakas firme która robi buty na zamowienie ? czy jest taka opcja zeby zrobic odlew lub skan stopy i łydki i dobrac buta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ch4rvel Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Daleboot - "zamówisz" je w skifanatic w Warszawie, przy okazji polecam - świetni bootfitterzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 19 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2019 Windsport w Krakowie. Spędzisz pół dnia ale Ci dobiorą właściwego buta, zrobią wkładki, odbarczą itd. aż będzie dobrze. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi