mechatron Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 Szukam klubu narciarskiego/sportowego dla siedmiolatka w Bielsku-Białej. Nie zależy mi na przykładaniu dużej presji, to ma być raczej rozwój niż walka o puchar świata. Zna ktoś klub godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 34 minuty temu, mechatron napisał: Szukam klubu narciarskiego/sportowego dla siedmiolatka w Bielsku-Białej. Nie zależy mi na przykładaniu dużej presji, to ma być raczej rozwój niż walka o puchar świata. Zna ktoś klub godny polecenia? KS Live: http://klubsportowylive.pl/ Widziałem ich treningi, bo klub mojej córki często rownolegle z nimi trenuje w Bukowinie i nie tylko. Piotr Ilewicz to naprawdę spec i do tego fajna osoba z fajnym podejściem do nart i dzieciaków i młodzieży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 16 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2019 Podpisuje się pod tym co napisał kolega @Cosworth240 😊 Ze swojej strony polecę jeszcze klub-as.pl 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 W dniu 15.10.2019 o 22:13, Cosworth240 napisał: KS Live: http://klubsportowylive.pl/ Widziałem ich treningi, bo klub mojej córki często rownolegle z nimi trenuje w Bukowinie i nie tylko. Piotr Ilewicz to naprawdę spec i do tego fajna osoba z fajnym podejściem do nart i dzieciaków i młodzieży. Przecież kolega napisał - Nie zależy mi na przykładaniu dużej presji, to ma być raczej rozwój niż walka o puchar świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 1 minutę temu, JC napisał: Przecież kolega napisał - Nie zależy mi na przykładaniu dużej presji, to ma być raczej rozwój niż walka o puchar świata @JC z całym szacunkiem, ale który klub w Polsce przygotowuje do startów w PŚ? Od trenerów zwykle większa presję na dzieciaki wywołują ich rodzice, dla których starty dziecka stanowią ich niespełniona w młodości ambicje. Ja tam żadnego terroru w polecanym przeze mnie klubie nie widziałem. Bardzo fajni trenerzy, znający sie na fachu. Byłem w ich towarzystwie na myśle, ze więcej niz 10ciu treningach. Maja tez odpłatne zajecia dla tzw. Mastersow i towarzystwa które na „starość” postanowiło sie stać Alberto Tomba - tam rzeczywiście ambicje sa jak na PŚ, ale nie ze względów na trenerów, tylko samych uczestników (często lekarzy, prawników, architektów, którzy startują w zawodach dla tych grup zawodowych). Tam musi być fotocela, najlepiej z międzyczasem, bardzo fachowa terminologia, która pozwala na nazwanie plecaka „racing bagiem” i inne takie kwiatki. Tu presję nakładają na siebie sami uczestnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechatron Napisano 18 Październik 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 @JC, zabrzmiało jakbyś znał ten klub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2019 2 godziny temu, mechatron napisał: @JC, zabrzmiało jakbyś znał ten klub? Biorąc pod uwagę, że znam Piotra i to co robi, od kilkunastu lat, że znam bielskie szkoły i kluby narciarskie, to można zaryzykować takie stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechatron Napisano 19 Październik 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2019 (edytowane) OK, działając w branży pewnie faktycznie znasz wszystkich i rozumiem niechęć do publicznej oceny. Póki co, na czoło wysunął się Paluch Sport. W zasadzie to nie klub narciarski tylko „sportowy” ale - jak pisałem - nie zależy mi na wyczynowym podejściu do sportu, przynajmniej do czasu gdy syn sam o tym nie zdecyduje gdzieś w przyszłości. Dziękuję za opinie. Edytowane 19 Październik 2019 przez mechatron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2019 3 godziny temu, mechatron napisał: OK, działając w branży pewnie faktycznie znasz wszystkich i rozumiem niechęć do publicznej oceny. Póki co, na czoło wysunął się Paluch Sport. W zasadzie to nie klub narciarski tylko „sportowy” ale - jak pisałem - nie zależy mi na wyczynowym podejściu do sportu, przynajmniej do czasu gdy syn sam o tym nie zdecyduje gdzieś w przyszłości. Dziękuję za opinie. I tu trafiłeś dobrze. Sam sprawdzałem kluby, szkółki, bo mam córkę w wieku szkolnym. Wg mnie są dwie opcje, nazwę to ogólnorozwojowe, Paluch Sport i As Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi