eqiupe Napisano 20 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2006 Co sądzicie o nowym systemie fischera i nowych rc4 ?? jeździł już ktoś może na tym cudzie?? Myślę że będzie to rewolucja przyszłego sezonu nartki bardzo mi się podobają i chyba sobie takie sprawie )))))))) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2006 Nowe fischery rc4 ))))))))))) Ja jeździłem i kilku moich przyjaciół. Narty są bardzo dobre, moja opinia, a co do nowego systemy Flowflex to wyjdzie w praniu... ale pierwsze wrażenia znakomite. Nie pracuje dla Fischera, znam Bobica, nie dostałem za to kasy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2006 Nowe fischery rc4 ))))))))))) A ja znam Piaska )))) A serio, to nie namawiam, bo moje zdanie moze nie byc obiektywnie odebrane przez niektorych, sprobuj i sam osadzisz. Pozdro Bobic by Fischer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2006 Nowe fischery rc4 ))))))))))) A ile tego piasku znasz...? Starczy na piaskownicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2006 Nowe fischery rc4 ))))))))))) No ba Jacku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 25 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2006 Nowe fischery rc4 ))))))))))) bobic !! to może powiedź co ty o tych nartach myślisz i o tym nowym systemie fischera no nie żebym się sugerował serdecznie pozdrawiam ps. szkoda że już zima kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2006 Nowe fischery rc4 ))))))))))) Wybacz, ale moje zdanie nie bedzie chyba obiektywne JC juz cos pisal, poszukaj troche na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi