Bartek22 Napisano 29 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2019 Witam Na najbliższy sezon chciałbym kupić kask który posłuży mi dłuższy czas i który będzie wyposażony w maskę. Najciekawszą opcją wydaje mi się oferta firmy Ruroc lecz nowe kaski tej firmy do najtańszych nie należą, więc chciałbym kupić używany. Problem w tym, że nie znalazłem wiele ofert. Może ma ktoś do sprzedania taki kask? Na zakup planuje przeznaczyć do 650zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ch4rvel Napisano 30 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Poczekaj na Black Friday. W ubiegłym roku na BF kupiłem swój za około 900zł. Nigdy się nie dowiesz co przeszedł kask który kupujesz - brak uszkodzeń zewnętrznych nie oznacza, że nie zaliczył solidnego uderzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek22 Napisano 30 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2019 Dzięki za rade, chyba jednak poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi