artix Napisano 17 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2019 Znajomi Szwedzi chca jechac w ferie do Bialki z dziecmi. Dwie rodziny. Jaka oferte polecacie ? Chodzi o hotele i karnety. Jak najbizej stokow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 17 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2019 (edytowane) 2 godziny temu, artix napisał: ferie do Bialki świetny ośrodek https://hotelbania.pl/ Edytowane 17 Wrzesień 2019 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2019 (edytowane) 23 minuty temu, Jeeb napisał: świetny ośrodek https://hotelbania.pl/ Tak wiem, znam, kazdy to zna. Chodzi mi o caly pakiet. Najlepiej all-inclusive. Edytowane 17 Wrzesień 2019 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2019 Napisz maila do wskazanej wyżej Bani. Niestety lub stety nikt takiej opcji nie ogarnia ale mają najlepszą komunikację poza Burkatym. Sprawdzone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 21 godzin temu, artix napisał: Znajomi Szwedzi chca jechac w ferie do Bialki z dziecmi. Dwie rodziny. Jaka oferte polecacie ? Chodzi o hotele i karnety. Jak najbizej stokow. Pozdrawiam Jeśli znajomi chcą jechać w terminie polskich ferii, to bym odradzała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 Ja bym odradzał w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemort Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 11 minut temu, Mitek napisał: Ja bym odradzał w ogóle. Ja również i to zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 Decyzja juz zapadla . Rozumiem co chcecie przekazac ale nie o alpejskie stoki tu chodzi. Chca odwiedzic Polske i nie maja napinki na nic. Kolega pisal ze hotel i lot juz maja, wiec karnety ogarnie pewnie na mjejscu. Bania juz cala zarezerwowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 Musi być akurat Białka i okolice? Lepiej by było np. do takiej Krynicy, trasy lepsze sto razy, ludzi mniej niż na Podhalu a zakwaterowanie np. w Hotelu w Czarnym Potoku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 @pawelb91 Pełna zgoda - jeżeli fundusze nie stanowią problemu, wtedy mogą ulokować się w pobliżu Jaworzyny. A nawet w hotelu na dolnej stacji. Z drugiej strony są wtedy w pewnym oddaleniu od miasta. Zależy czego szukają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 (edytowane) 39 minut temu, pawelb91 napisał: Musi być akurat Białka i okolice? pawelb91 bo Białka to na zachodzie najsłynniejszy polski kurort narciarski, ostatnio jechałem na krześle w hali z Holendrami i jak usłyszeli Polski Język to zaraz zaczęli opowiadać jak to wspaniale jest w Białce i że już byli tam 5 razy i znowu jadą w nadchodzącym sezonie Edytowane 18 Wrzesień 2019 przez Jeeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2019 23 minuty temu, Jeeb napisał: pawelb91 bo Białka to na zachodzie najsłynniejszy polski kurort narciarski, ostatnio jechałem na krześle w hali z Holendrami i jak usłyszeli Polski Język to zaraz zaczęli opowiadać jak to wspaniale jest w Białce i że już byli tam 5 razy i znowu jadą w nadchodzącym sezonie Ja byłem jeden dzień i wystarczy "Kto jeździł w Białce, ten się w cyrku nie śmieje." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi