Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Kurtak snowbordowa Bonfire

Misal

Rekomendowane odpowiedzi

W grudniu kupiłem synowi kurtkę snowbordową Bonfire. Kosztowała ok 1300 zl. w SkiTeamie. Po 7 dniach jazdy na desce zauważyliśmy, że w miejscu gdzie normalnie nosi się deskę (na boku z prawej strony) na szwach są przetarcia materiału. Reklamowaliśmy kurtkę w SkiTeamie, wychodząc z założenia, że kurtka snowbordowa powinna być przystosowana do noszenia deski. Z drugiej strony, może Młody powinien mieć "Murzyna" do noszenia za nim sprzętu :-). W SkiTeamie reklamację odwalili, twierdząc, że kurtka ma uszkodzenia mechaniczne, z czym w zasadzie się zgadzam.

Czy ktoś na forum miał podobne doświadczenia i jak z tego wybrnął ?

Kurtak snowbordowa Bonfire

.........a ja zgrzeszyłem(i zostałem za to ukarany) bo kupiłem sobie rękawice snowbordowe z Burtona i po kilku dniach na końcówkach palców pojawiły się przetarcia, a nie cały spędzony czas na natach jeżdżę ręką po stoku bo z kijami też. Jednak nie byłem tak naiwny i nie robiłem sobie kłopotu z reklamacją w sklepie bo to jest daremne, prawda jest taka że klijęt u nas nie ma zabardzo nic do powiedzenia.

Dodam jeszcze że rękawice nie były tanie(tak się mi wydaje) bo kosztowały 370 zł.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...