lski@interia.pl Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 Kupie wiązania od 12 w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2019 https://kmsport.pl/wiazania-narciarskie/122-wiazania-marker-comp-20.html Co prawda tylko od 11 ale za to do 20. ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 8 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Chodzi o używane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 mam na starych komorkach FIschera Tyrolie do 14dni Freeflex. Malowanie żółto czerwone chyba... Tylko nie wiem gdzie je na chwile obecna mam ?🙈 jesli jestes zainteresowany, pisz sprobujemy poszukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2019 Cześć Mam takie wiązania: Salomon DR9 Equipe z Driverem - sprężyna 14/14 Tyrolia RacingX FF ze Speed Plate - sprężyna 16/16 Jeszcze mam jakiegoś mocnego Rossignola FXX chyba ale to muszę sprawdzić w domu. Oddam ze przysłowiowe dwa piwa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi