oscar Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2006 Co sadzicie o nowej szacie graficznej nart z kolekcji 06/07 ? Jak dla mnie to troche tandeta , ale to tylko moje zdanie.Najbardziej podoba mi sie tegoroczny model, nastepny juz nie jest tak "ekstrawagancki" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2006 Fischer 06/07 podpisuje sie, ale wg.mnie najlepsza szata byla 2003/2004, narta w sumie tez mam na mysli WC SC , a np radarc nowy to max porażka zostaje na starych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2006 Fischer 06/07 Dlaczeg otandeta ? Wrocono do designu sprzed roku, sprzed dwoch lat. tzn narta czarna, z zoltym napisem (03/04 byl bialy napis). No, ale na temat gustow sie nie dyskutuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2006 Nie szata zdobi człowieka a nartę........ Może i ciężko to nazwać tandetą ale odczucia są jednak takie że to jakby trochę zalatywało delikatnie mówiąc wioską. Zgadzam się tu z wcześniejszą opinią że akuratnie w Fischerach modele 03/04 były chyba najbardziej stonowane i przez to są chyba "wiekowe" lub co niektórzy woleliby nazywać "kultowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 26 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2006 Nie szata zdobi człowieka a nartę........ szkoda , że już nie ma tyle tej szaleńczej zieleni :-D racja są bardziej stonowane , ale najbardziej przypadł mi do gustu model Voelkl'a Race Tiger SL , ladne kolorki , a Rossi kompletnie odmienil swoje narty i wyszlo mu to chyba na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2006 Fischer 06/07 Hmmm, no i co..? No co ja mam powiedzieć Bobic? ... podobają mi się nowe Race-y, bardziej niż w poprzednich sezonach ... mowa oczywiście o butach! ... no z butami poszliście do przodu, szkoda tylko, że kurna nie można w niech pojeździć .., a może przywieziesz do Zakopca rozmiar 29? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2006 Fischer 06/07 Jacku, obetnij paznokcie i bedziesz mogl pojezdzic. Bede mial w Zakopanem 26.5. Z tego powodu, ze na wzorach byl robiony tylko taki rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldemort Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 Fischer 06/07 witam A gdzie można te nartki zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 Fischer 06/07 JC / Bobic kiedy bedziecie w Zakopanem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 Fischer 06/07 od jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 Fischer 06/07 ja bede od czwartku do niedzieli, spotkamy sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 Fischer 06/07 W czwartek do południa, później wyjeżdżamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2006 Fischer 06/07 no to minelismy sie, bylem od czwartku do niedzieli na Kasprowym, czwartek i piatek bylo bardzo dobrze, w weekend spadl snieg i bylo gorzej, jade za tydzien znowu ale tylko na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi