Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

ATOMIC SL 11 165 cm

Koz@k

Rekomendowane odpowiedzi

Zupełnie przypadkowo stałem się posiadaczem tych slalomówek ale niestety moje umiejętności nie są wystarczające do posługiwania się tak twardym sprzętem, poza tym jestem zwolennikiem jazdy gigantowej i FunCarwingu więc moge je komuś odsprzedać za niewielkie pieniądze bo mnie są niepopotrzebne. Jest to model 2006 i stan tych nartek jest pefekcyjny, krawędzie ostrzone 1 raz i to ręcznie zacięte odpowiednie kąty i powieszone od spodu, śizg pozbawiony rys i zakonsewowany profesjonalnymi smarami. Kilka rys od góry na wiązaniu bo poprzedni właściciel odpinał je stając na wiązaniach nartami (no cóż stać go było), fotki dostępne na @ tylko proszę o poważne oferty. A wiązania to NEOX 412 z siłą wypięcia do 12 Din.

ATOMIC SL 11 165 cm

Jak się dowiedzialem ile gość za nie zapłacił to ja chce naprawde niewielkie pieniądze bo ok. polowy wartości nowego sprzętu, są już używane i tak naprawde nikt nie wie ile ale sądze że niedługo bo umiejętności tego gością były niewielkie. Sprzedawcy co mu je wcisnoł gratuluje ale myśle ze tu chodziło bardziej o lans niz o jazde slalomową albo wyczynową, tak więc ktoś może stać się posiadaczem prawie nowych nart za połowe ceny.

ATOMIC SL 11 165 cm

No Ok. może być tylko że moje narty mają jeszcze wiązania NEOX i też można dodać połowe ceny za wiązania i ta cena mi odpowiada nie ma problemu kto chętny. Tak nawiasem mówiąc to te ceny ze skiteamu to są detaliczne czy hurtowe bo nire jestem pewien katalogi podają zupełnie inne ceny a o ile mi wiadomo to detalista po cenie hurtu nie jest w stanie kupić.

ATOMIC SL 11 165 cm

A to pech. Swoją drogą współczuje sklepikarzom jak dystrybutor tak sprzedaje detalistom to nie dziwie się że prawdziwych profesjonalnych sklepow narciarskich jest niewiele. Zadzwonie w poniedziałek to się dowiem jak to faktycznie jest, a co do moich nart to wcale mnie ta cena nie przeraża 850 to troche mało ale jak ktoś dołoży jeszcze troche to mnie zadowoli.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...