marcinn Napisano 20 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2019 W drodze do Chorwacji weekend na lodowcu należy się 😎 Rano 2 godzinki twardo,potem wiadomo Większość kluby i paru zapaleńców 19 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 20 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2019 Podziwiam zapał i determinację 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 22 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2019 Widzialeś Marcin jak Ci machalismy ?:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2019 Hej No nie żartuj że byłeś i mnie nie zatrzymałeś 😨 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 22 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2019 z Tuxa machalismy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2019 No to jesteście Krzyśki usprawiedliwione ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 22 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2019 W dniu 20.07.2019 o 10:59, marcinn napisał: W drodze do Chorwacji weekend na lodowcu należy się 😎 Brawo! Sprzęt z wypożyczalni na miejscu? Ile kosztował Was dzień jazdy? Pozdrawiam W dniu 11.04.2019 o 09:51, moruniek napisał: Kiedyś miałem taki szalony plan, że zabierając rodzinę do Toskanii na wakacje, przejechałem w jedną stronę przez Kitzsteinhorn (koniec czerwca), a wracając przez Molltaler (lipiec). W międzyczasie mieszkałem w miejscowości Marina di Carrara (wybrzeże). Jak wypakowywałem narty i buty przed apartamentem (lipiec), pewna miła Włoszka tłumaczyła nam, że to białe co widzimy w tych górach obok wybrzeża to jest marmur a nie śnieg. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 W dniu 20.07.2019 o 10:59, marcinn napisał: W drodze do Chorwacji ........😎 Molltaler w lipcu to oczywiste, ale po co Ci ta Chorwacja to zupełnie nie kumam Pozdrawiam 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 (edytowane) 9 godzin temu, surfing napisał: Brawo! Sprzęt z wypożyczalni na miejscu? Ile kosztował Was dzień jazdy? Pozdrawiam Hej. Cały sprzęt mieliśmy swój,to tak w razie czego jak będziemy wracać za tydzień 😁 Ogólnie weekend 2 dni jazdy plus kwaterka to ok 300 euro 2 karnety dla dorosłych ,plus dziecko do 15 lat Przy jeździe do 12 zwracają w kasie ok 25 procent ceny karnetu dziennego Ps A co do wypakowania nart z boksu w Chorwacji to trochę ludziska patrzyli na nas z co najmniej ze zdz- ziwieniem😂. Choć była jedną para Szwajcarów co kumali czaczę,bo właśnie przyjechali prosto z Zermat Edytowane 23 Lipiec 2019 przez marcinn 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 12 godzin temu, surfing napisał: Brawo! Sprzęt z wypożyczalni na miejscu? Ile kosztował Was dzień jazdy? Pozdrawiam Sprzęt mieliśmy swój, choć na kwaterze w której spaliśmy mieliśmy możliwość (nieodpłatnego) wypożyczenia sprzętu i przetestowania kilku modeli nart - gospodarze prowadzą zimą szkółkę narciarską (jak coś mogę dać namiary na priv. ale muszę znaleźć jak wrócę do domu). Rano były narty, po południu jeziora i trochę chodzenia po okolicy. Molltaler był przygotowany wręcz perfekcyjnie - trenowało trochę klubów. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 2 godziny temu, marcinn napisał: Ps A co do wypakowania nart z boksu w Chorwacji to trochę ludziska patrzyli na nas z co najmniej ze zdz- ziwieniem😂. Choć była jedną para Szwajcarów co kumali czaczę,bo właśnie przyjechali prosto z Zermat Miałem podobną sytuacje w piątek jak pakowałem narty do boxa w PL😁 mina gościa z naprzeciwka bezcenna... Ach... też chodziło mi po głowie żeby narty z Cro połączyć😎, może we wrześniu. Napiszcie coś więcej o samych warunkach. Raz byłem na Moltku i też przygotowanie było perfekcyjne. Chodzą tylko trasy przy szóstce? W reszcie ośrodka krowy wypasają? W tym samym czasie byliśmy na Tuxie i było 20km tras wiosennego nartowania. Czy na Moltku są jakieś ślady TMRu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 Na razie brak oznak,działania TMR Jazda wyłącznie koło 6 Przygotowanie tak jak naklikalem powyżej Czyli rano sztruks i twardo,lodowo,ok 2 godz Później wiadomo,tem.robi swoje Krów pasących się nie widziałem,ale chmary turystów a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2019 Krowy kiedyś widziałem w czerwcu na Kitzsteinhornie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 24 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2019 Normalna sprawa😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi