Gnato Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2019 Dzień dobry, w grudniu 15-22 wybieram się na Maddony z noclegiem w Ambienz. Rezerwacje zrobiłem jakiś czas temu przez booking.com, a nie przez oficjalne strony z ofertą free ski. Proszę o informacje czy ktoś korzystał z free ski "Super Ski Rama" przy zakupie noclegu przez Booking.com? Co mnie czeka na miejscu? Czy to, że nie skorzystał z zakupy noclegu przez biura spowoduje, że nie będę mógł skorzystać z tej oferty i będę musiał zapłacić normalną cenę? http://www.dolomity.com.pl/osrodki-narciarskie/madonna-di-campiglio-pinzolo/skipass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 9 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2019 Byłem kilka razy w Val di Sole na free ski. Były to wyjazdy przez biuro jak i prywatne. Te prywatne także upoważniaja do otrzymania ski pass. Po prostu z agencji wynajmującego kwaterę dostałem kwitek który okazałem w kasie ośrodka narciarskiego i wydano mi skipass. Kiedyś prywatny właściciel kwatery sam udał się do kasy i dostarczył nam na miejsce skipass pobierając 5 euro zastawu, który na koniec pobytu po oddaniu skipass zwracano. Nie powinieneś mieć kłopotów. Żeby tylko w grudniu był śnieg, bo to różnie bywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gnato Napisano 10 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Ile dałeś za apartament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 2 godziny temu, JurekByd napisał: Ile dałeś za apartament? A masz coekawa ofertę na przelom 2019/2020, szykuje się dosc dlugi wolny weekend noworoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 Mam - narty na stokach olimpijskich z 1984 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 40 minut temu, JurekByd napisał: Mam - narty na stokach olimpijskich z 1984 roku... Poprosze na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagatag Napisano 23 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2019 W dniu 8.07.2019 o 14:35, Gnato napisał: Dzień dobry, w grudniu 15-22 wybieram się na Maddony z noclegiem w Ambienz. Rezerwacje zrobiłem jakiś czas temu przez booking.com, a nie przez oficjalne strony z ofertą free ski. Proszę o informacje czy ktoś korzystał z free ski "Super Ski Rama" przy zakupie noclegu przez Booking.com? Co mnie czeka na miejscu? Czy to, że nie skorzystał z zakupy noclegu przez biura spowoduje, że nie będę mógł skorzystać z tej oferty i będę musiał zapłacić normalną cenę? http://www.dolomity.com.pl/osrodki-narciarskie/madonna-di-campiglio-pinzolo/skipass Hej z tego co ja wiem, to musisz zapytać bezpośrednio w konkretnym hotelu, w którym robiłeś rezerwację. Ja ostatnio znalazłam ofertę na booking, ale rezerwowałam bezpośrednio w hotelu, właśnie dlatego, że przez booking nie było możliwości free ski. Cena różniła się kilkadziesiąt Euro. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek30 Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2019 Cześć, Mam pytanie o opcję free ski "Super Ski Rama" w marcu. Znalazłem informację, że ta promocja startuje od 14 marca i chciałbym z niej skorzystać. Napisałem do kilku hoteli jednak nie wszystkie biorą w niej udział. Czy ma ktoś doświadczenie jak to dokładnie działa i gdzie ewentualnie mógłbym znaleźć listę ośrodków biorących udział w promocji? Może ktoś ma do polecenia jakiś apartament dla 4 osób w dobrej cenie w opcji free ski? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi