Kamil1991 Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 Witam mam pytanko czy znajdzie sie tu ktoś kto wyceni mi zabytkowe szwedzkie narty?? Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 18 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 Ja mogę obejrzeć i może bym kupił :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1991 Napisano 18 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 2 godziny temu, MarioJ napisał: Ja mogę obejrzeć i może bym kupił 🙂 Jade jutro je odebrać ponieważ dzis wieczorem przyjada ze Szwecji i wysle fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi