Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

co jest grane?

MB

Rekomendowane odpowiedzi

obserwuję od jakiegoś czasu kamerki np. w BiałeczceT. zazwyczaj kocioł szczególnie pod 6-stką i np.Dedovka tam ciągle puchy nawet w weekendy niebyło widać kolejek. Był ktoś na Dedovce w tych dniach żeby to potwierdzić czy też knedliki mają rozpięty baner ze zdjęciem na którym niema ludzi i kamerka na baner.Ot taka sobie propaganda bo ja z poprzednich lat pamiętam ,że było tam dość tłoczno nawet w tygodniu.

Ależ jestem wrednie podejżliwy co?

co jest grane?

Podobno że już w centrum Dedowki słowacka policja sprawdza jadących z nartami czy posiadają tyle kasków ile par nart, jeśli nie to są zawrazani.

(żartowałem)

A wstępny odsiew czyni polska straż graniczna:

W zeszłym tygodniu wybrałem się tam na jazdę wieczorną i zpomniałem prawo jazdy na granicy w Zwardoniu pan strażnik graniczny zażczył sobie oprucz paszportu dow.rejestracyjny, ubezpieczenie i praw. jazdy.

Za niemanie dostałem 50 i nie było dyskusji, a najbardziej rozwścieczyło go że mój pasażer ma prawojazdy i możemy z tamtęd odjechać bez przeszkód.

co jest grane?

Nie wiem ktore ujecia kamer ogladales. Jesli spod wyciagow to mozeliwe jest takie wrazenie ze puchy. Bylem w ostatni łykend w Donovaly i przy sporej ilosci ludzi (normalka) nie stalem wogole w kolejce. Wyciagi podobne jak na Wielkiej raczy. Nie wiem ile musialo by tam ludzi jezdzic zeby sie kolejka stworzyla. pozdr.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...