Spiochu Napisano 15 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 Chciałem się pochwalić nowym gadżetem. 13 lat po tym jak zrobiłem stopień PI, w tym sezonie w końcu udało się, nadrobić zaległości. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 15 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 Ile gadżet łącznie kosztował ? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 15 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 Jeśli liczyć koszt uzyskania wymaganego poziomu jazdy to co najmniej kilkadziesiąt tysięcy. Jeśli tylko same szkolenia w SITN to: KK Tydzień 500zł + 70zł? zawody regionalne PI 2 tygodnie 1000zł + 100zł egz regionalny Instruktor: 2 weekendy 550zł teoria Tydzień część techniczna 950zł Tydzień część metodyczna 950zł + wszystkie koszty pobytów. i składki sitn 90zł/rok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Gratulacje! Trzeba mieć sporo determinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 16 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Gratulacje! Ja w tym sezonie zrobiłem KK + zawody regionalne i jestem mega zadowolony. Na razie bez planów na kolejne etapy ale i tak było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi