monia1oo Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Prowadzę badania dla potrzeb mojej pracy licencjackiej na temat: ,,Urazowość w sportach zimowych na podstawie narciarstwa zjazdowego”.W związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie szczerych i wyczerpujących odpowiedzi na pytania zawarte w niniejszej ankiecie. Kwestionariusz skierowany jest do osób uprawiających amatorskie narciarstwo zjazdowe. Wypełnienie ankiety jest anonimowe i uzyskane informację posłużą wyłącznie do celów naukowych. Z góry dziękuje za poświęcony czas i wypełnienie ankiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 2 godziny temu, monia1oo napisał: w niniejszej ankiecie. Kwestionariusz skierowany jest do osób uprawiających amatorskie narciarstwo zjazdowe. Wypełnienie ankiety jest anonimowe i uzyskane informację posłużą wyłącznie do celów Chętnie bym pomógł ale coś (pewnie w wyniku urazu narciarskiego) ankiety nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monia1oo Napisano 12 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Musiało się nie dodać, ponizej przesyłam link do ankiety z góry dziękuje za wypełnieni https://docs.google.com/forms/d/19MasOQHFMLi9-njsIZNfoUC1-1IIMv7m1zkQiscDrVE/edit?fbclid=IwAR0auvb0UX0xAYGN7hIb4HJA-rinPynGFLhxKBW18v_wl8LyfDJRpLADblo#response=ACYDBNgVjry3YuhW4yXgPCNgo0sDNBpBt9G6puMCUWwiAgvNxK_UFRuU_ly8jUMPT305Yu4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 (edytowane) 2 godziny temu, monia1oo napisał: Musiało się nie dodać, ponizej przesyłam link do ankiety z góry dziękuje za wypełnieni A jak ktoś podczas jednego urazu miał, pęknięcie kości, złamanie otwarte i złamanie zamknięte to co ma zaznaczyć jak można zaznaczyć tylko jedną odpowiedz ? Pozdrawiam mirekn Edytowane 12 Kwiecień 2019 przez mirekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monia1oo Napisano 12 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Może Pan zaznaczyć wiele odpowiedzi Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Ankieta wypełniona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas83 Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 wypełniono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Wypełniłem ale na niektóre pytania nie da się odpowiedzieć. Miałem dziesiątki różnych urazów na nartach, na różnych trasach, na różnych wyciągach, w różnych warunkach i z wielu przyczyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Rozwiązane, wysłałem też link paru znajomym narciarzom, powodzenia w pracy licencjackiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 1 godzinę temu, monia1oo napisał: Może Pan zaznaczyć wiele odpowiedzi Pozdrawiam Monika Nie da sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 Cześć Chciałem wypełnić ale się po prostu nie da. Na niektóre pytania nie da się odpowiedzieć a niektóre są po prostu bez sensu e kontekście urazów. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 42 minuty temu, christof napisał: Nie da sie W ankiecie możesz zaznaczyć jedno "kółeczko", i dowolną ilość "kwadracików" 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 no wiem ale pytanie dotyczyło urazów czyli kółeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Myślę że powinna być oddzielna kategoria kolano. Wpisałem w podudzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 4 godziny temu, ewangelizator napisał: Myślę że powinna być oddzielna kategoria kolano. Wpisałem w podudzie. Dokładnie, ja też rozwaliłam kolano. I to się często narciarzom zdarza, niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Dziękujemy Goprowcom! GOPR statystyka wypadków na stokach narciarskich (12.2018-03.2019) W zakończonym kilka dni temu sezonie podjęliśmy 1766 działań ratowniczych na zorganizowanych terenach narciarskich. Najwięcej wypadków miało miejsce w lutym (776) i odpowiednio w styczniu (664), grudniu (180) oraz w marcu (146). W ramach współpracy z Lotniczym Pogotowiem Ratunkowym 17 razy zadysponowaliśmy śmigłowiec. Spośród 21 zabezpieczanych ośrodków, najwięcej działań podjęto na Hali Skrzyczeńskiej tj. 428 (co stanowi 24% wszystkich interwencji i akcji ratunkowych), Nowej Osadzie (150), Skrzycznym (140), Złotym Groniu (133) oraz Cieńkowie (130). Najczęstszą przyczyną wezwań były: urazy kończyn (1482), urazy głowy (198), klatki piersiowej i kręgosłupa (97), jamy brzusznej i miednicy (37), inne w tym zaginięcia i ewakuacja z kolei (10) oraz zachorowania (11). W sezonie zimowym pomoc była udzielana głównie narciarzom (1323) i snowboardzistom (392). Pomocy potrzebowali również inni użytkownicy terenów narciarskich (wypadki piesze, na sankach – 51). 75% osób ratowanych jeździło w kasku. Łączna liczba godzin pracy ratowników wyniosła 25248. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acoto Napisano 15 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2019 wysłane ale też kolana mi zabrakło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monia1oo Napisano 16 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2019 Wszystkim bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety! 😀😀 Pozdrawiam serdecznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kptdenaturat Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Witam, maiłem uraz podstawowy kolana a potem niestety dwa urazy wtórne. Z pozdrowieniami: Wariat jazdy Telemarkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi