kordiankw Napisano 25 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2023 https://miasta.tokfm.pl/miasta_tokfm/7,185211,29481577,250-kilometrow-bedzie-miec-dlugodystansowy-szlak-pieszy-po-beskidach.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 5 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2023 Chyba już czas odświeżyć wątki z działu "aktywne lato", więc na początek zapraszam na wycieczkę w Góry Choczańskie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2023 (edytowane) Wiosna w piątce, lazilismy razem, tym razem siostra solo... specjalny korespondent... Edytowane 5 Maj 2023 przez sstar 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2023 Zawrat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2023 Ponoć bardzo miękko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2023 Surfing surfuje w moku marazm... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2023 (edytowane) Tera ja. Edytowane 8 Maj 2023 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2023 (edytowane) Sistars. Oko. Czarny. Lawiny. Edytowane 8 Maj 2023 przez sstar 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2023 Zestawik… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2023 W dniu 8.05.2023 o 21:14, sstar napisał: Sistars. Oko. Czarny. Lawiny. To gdzieś na pograniczu Chile i Laosu...bo napisane po Fińsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2023 W dniu 7.05.2023 o 22:47, sstar napisał: moku marazm Qnie zastrajkowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2023 (edytowane) 26 minut temu, Lexi napisał: To gdzieś na pograniczu Chile i Laosu...bo napisane po Fińsku? Czytałeś: wszyscy byli odwróceni? https://lubimyczytac.pl/ksiazka/78618/wszyscy-byli-odwroceni Edytowane 10 Maj 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2023 16 minut temu, sstar napisał: Czytałeś: wszyscy byli odwróceni? https://lubimyczytac.pl/ksiazka/78618/wszyscy-byli-odwroceni Coś Ty - zbyt dojrzałe ...ja jestem na etapie "Puc, bursztyn i goście"...myśle żeby zacząć zbierać "Tygrysy"..nie wiem czy nie zbyt brutalne.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2023 Bystrzyca. Smolec. Off kawałek wzdłuż rzeki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2023 Rzepakiem przetkane… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2023 Giant z Wuhan z rana jak śmietana: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2023 Godzinę temu, grimson napisał: Giant z Wuhan z rana jak śmietana: Pałac Myśliwski Radziwiłłów piękny i okolice Antonina także. Spędziłem tam wiele wakacyjnych (i nie tylko) tygodni. Jak jestem przejazdem w pobliżu to zawsze zaglądam...😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2023 U mnie wyszło 32km z samego rana. Odwiedziłem zabytkowy drewniany palacyk myśliwski w Antoninie. Rezydował tu w swoim czasie i imprezował F.Chopin. Na razie bolą 4 litery od siodełka. Za to nastrój przedni. Dużo świeżego powietrza, po drodze dwie rodziny gęsi z małymi i duża sarna tuż przed rowerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2023 14 minut temu, marionen napisał: Pałac Myśliwski Radziwiłłów piękny i okolice Antonina także. Spędziłem tam wiele wakacyjnych (i nie tylko) tygodni. Jak jestem przejazdem w pobliżu to zawsze zaglądam...😁 Zacne miejsce. Moja córka miała tu rok temu I Komunie św. Poniewaz mieszkamy niedaleko to często tu bywamy. Rowerem jestem tu pierwszy raz od około…30 lat😵💫😵💫😵💫 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2023 Dziś po mieście, mapka kiedyś po górach… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2023 Edit nie wchodzi a ścieżki z mapy.cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2023 Na Babiej jeszcze śnieg w żlebkach i rozpadlinach... ale na narty już raczej nie. Na Mosornym prace ziemne.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2023 (edytowane) 48 minut temu, Lexi napisał: Na Babiej jeszcze śnieg w żlebkach i rozpadlinach... ale na narty już raczej nie. Na Mosornym prace ziemne.. Na Studicni... 02105_646b206c-607dVid.mp4 Edytowane 22 Maj 2023 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2023 Warszawiacy ruszyli, Murowaniec, Zdiary wszystko z buta z Zakopca, tylko po co ten cały TOPR od razu angażować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2023 3 godziny temu, sstar napisał: Warszawiacy ruszyli, Murowaniec, Zdiary wszystko z buta z Zakopca, tylko po co ten cały TOPR od razu angażować... ..zapłacili "wejściówki" to sie należy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi