sstar Napisano 8 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2022 (edytowane) Godzinę temu, lika napisał: Wyluzuj kolego;) Ale wycieczka zacna - szczerze zazdroszczę. Ja niespotykanie spokojny człowiek jestem. Dziś spacer po Parku Szczytnickim, jeszcze bardziej lajtowo, ale okazało się ekstremalnie. Z ciekawostek oprócz metasekwoji i takich tam, Ukrainka… ale poskramiam wyobraźnię… żadnych łańcuchów i przykuwania do ławki, ot spokojna rozmowa z matką trójki dzieci o Ukrainie, życiu tam i tu… tak też można, bez wygórowanych ambicji i rozpasanego ego. Fotke dorzucę zaraz… parku, nie Ukrainki, choć Mario będzie znudzony… Edytowane 8 Maj 2022 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 8 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2022 Twoje relacje pasują idealnie do wątku : Płaskie wycieczki stara z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2022 (edytowane) Godzinę temu, MarioJ napisał: Twoje relacje pasują idealnie do wątku : Płaskie wycieczki stara z rodziną A twoje komentarze do wątku zwierzenia frustrata bez polotu. Wymyśliłbyś coś w stylu: relacje plaskoziemcy, ale szczerze mówiąc ciężko się po tobie spodziewać czegoś finezyjnego, ot siłowe rozwiązania poszukiwacza pionu. Edytowane 8 Maj 2022 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, MarioJ napisał: Twoje relacje pasują idealnie do wątku : Płaskie wycieczki stara z rodziną Płaskie to są twoje żarty bez rodziny. Naśmiewanie się z 83 latki z Parkinsonem dość żenujące. Od mojej rodziny waść pan raczyłby się od… Edytowane 8 Maj 2022 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 8 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2022 3 godziny temu, sstar napisał: Ja niespotykanie spokojny człowiek jestem. 11 minut temu, sstar napisał: Od mojej rodziny waść pan raczyłby się od… Gdzie zgubiłeś swój dostojny spokój ? A fotki nadal płaskie, Stary starowiczu starek 🤣 Mówisz że "żenująco", może twoja szyba jest żenująco brudna, fuuu. 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 9 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2022 Tak mi się skojarzył stary dowcip. Przedział kolejowy, dwóch panów się przedstawia się; - Paliwko - Żwirko Ten ostatni uśmiecha się i wypala - Paliwko, Paliwko skocz se po piwko Paliwko myśli, myśli, jeszcze myśli. I - Żwirko, ty ch...u 1 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2022 3 godziny temu, Wujot napisał: Tak mi się skojarzył stary dowcip. Przedział kolejowy, dwóch panów się przedstawia się; - Paliwko - Żwirko Ten ostatni uśmiecha się i wypala - Paliwko, Paliwko skocz se po piwko Paliwko myśli, myśli, jeszcze myśli. I - Żwirko, ty ch...u Bo spór jest k… fundamentalny, źe posłużę się słowami poety, ustawiłem od odpowiedniego miejsca filmu https://www.youtube.com/watch?v=H-IVzFIRSVE#t=1m12s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2022 Trzeba coś zacząć deptać bo śniegi stopniały .... na Babiej i Pilsku jeszcze resztki.. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2022 W dniu 26.05.2022 o 15:39, Lexi napisał: Trzeba coś zacząć deptać bo śniegi stopniały .... na Babiej i Pilsku jeszcze resztki.. A ja rower kupiłem, damkę, co będę dreptał, nie ma głupich… 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2022 45 minut temu, sstar napisał: A ja rower kupiłem, damkę, co będę dreptał, nie ma głupich… Czyli będziesz gwiazdorzył... 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2022 2 godziny temu, Lexi napisał: Czyli będziesz gwiazdorzył... 😉 Ta dziś już jezdzilem po loftach i nawet do sklepu elektrotechnicznego się wypuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 28 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2022 Mając dzień wolnego we Wiedniu, postanowiłem wybrać się na pieszą wycieczkę. Wybór padł na Heukuppe 2007 mnpm osiągnięty z przełęczy Preiner Gscheid 1070 mnpm. Przyjemny trekking który w całości zajął 6 godzin. Po drodze pyszny obiad w schronisku Karl Ludwig Haus gdzie zjadłem typową dolnoaustriacką klasykę - Specklinsen. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2022 (edytowane) Ta góra Libek się nazywa. Level hard. A natomiast. Rury kładą, ale to nie gaz, ani ropa, piach raczej. Baza wysunięta to Rewa. Zalapalem się na zmianę warty, belona odeszła w zapomnienie, teraz króluje flądra. Polecam restaurację przyportową, świeża rybka, przynajmniej niektóra. Dwa miejsca sprawdzone przy morskiej, ulicy, Pistacja kawiarnia i apartament, no i 54 to numer, a bullit to auto, wlascicieli, oprocz nudnego q5. Edytowane 2 Czerwiec 2022 przez sstar 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 3 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2022 https://youtu.be/gy8IOFAGKLg Niby już chwilke temu, ale długo siedziałem cicho więc chciałem się z Wami przywitać filmikiem z fajnej przygody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirekn Napisano 11 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2022 Bieszczady 2022 6 dni. polatane i pochodzone: Fereczata Jawornik Paprotna Falowa Łopiennik Tarnica Krzemień Halicz Rozsypaniec Połonina Wetlińska uwaga Misie w okolicy Fereczata i Paprotna !!!! Ludzi mało, pogoda dopisała. Parę fotek, bez chronologii Ktoś się wybiera, pytać. Pozdrawiam mirekn 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2022 U mnie w niedziele misia nijakiego nie spotkałem a ludzi sporo no ale cóż - niedziela ..i tak wybrałem trase "zadupiami". Pogoda petarda.... 👍 Rycerzowa w niedziele>> 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2022 Zrobiło sie chłodniej i przyjemnie.. trzeba może zaplanować jakiś wypad w "gołe" góry. A narazie sezon borówkowy rozpoczęty!! Groń Jana Pawła II - tutaj (na tej polanie) też kiedyś był wyciąg narciarski.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2022 Niedzielne Gorce w słońcu i fajnej pogodzie, jeszcze nie było upału więc całkiem przyjemnie. Wakacyjna niedziela wiec ludzi cała masa na szlakach wiec omijaliśmy newralgiczne miejsca jak sie da. No i oczywiście widok na Babią.... I na Taterki... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 28 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2022 Zapraszam do lektury relacji z trzydniowej wędrówki po Górach Izerskich i Karkonoszach na blogu: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2022 Zmiana miejsca i kolejna cześć urlopu, tym razem w górach i na rowerach. Nasz wczorajszy cel wędrówki. Tu jest widokwo. Więcej zdjęć w 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2022 Wczorajsza relacja z Jaworzyny. Tu krótko, więcej w 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2022 Dziś połażone, bez tłumów, przepychania, z chwilami sam na sam z górami. Więcej w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 11 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2022 (edytowane) Sudety jesienią są przepiękne - szczególnie w tak ciepły i słoneczny weekend jak ten ostatni. Na blogu zamieściłam relację z kolejnego etapu wędrowania Głównym Szlakiem Sudeckim. Zapraszam do czytania. Edytowane 11 Październik 2022 przez tanova 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2022 Nie jest łatwo wycyrklować tak żeby na Babią Górę wyjść nie poruszając sie w peletonie i jeszcze trafić tak żeby coś z góry było widać więc nie przepadam za tymi szlakami - wole Babią oglądać z dystansu...z jałowca, Śmietanowej czy Mosornego. W czwartek po części nam sie udało - ludzi znacznie mniej ...czy to ze względu na niepewną pogodę czy na częściowo zamknięty szlak z Krowiarek. Tak czy siak było w miarę pusto i w miarę widokowo .... czyli bdb jak na Królową. No i oczywiście jeszcze tęskny rzut oka w kierunku Mosornego Gronia....jeszcze chwile trzeba poczekać.. 🙂 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2022 Pomyślałem że skoro @moruniek potrafi sie wytaplać w wodzie w październiku to ja też. Ambitnie...padło na Termy Chochołowskie.... Jadąc na miejsce mijałem parkingi koło wejścia do doliny Kościeliskiej ..puste parkingi.. Grzech by było nie połazić wiec urodził sie spacer do Smreczyńskiego Stawu. Pięknie, pusto, pogodnie....wreszcie widziałem bezludne schronisko na Ornaku i ani jednego ludzia nad stawem.. No i kontrolny rzut oka na Witów SKI po drodze 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi