artix Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 (edytowane) Ostatni wyjazd w tym roku, cztery dni i cztery osrodki. Z @JurekByd jak zwykle udanie narciarsko jak i towarzysko. Warunki od najlepszych po ciezkie. (dla niektorych ) Temperatury na dole dochodzily do ponad 15 stopni. Opisow nie bedzie bo osrodki znane. Jedyny problem to ta lampa przez cztery dni, jestem zjarany na twarzy Kitzbühel (przereklamowany i drogi) Zillertal Arena (od strony Gerlos, na karnecie z Salsburger Ski) Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang (czynne 30% osrodka) Kitzsteinhorn (do 13.00) Edytowane 3 Kwiecień 2019 przez artix 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 @artix Przyjacielu ale się wysiliłeś Proszę nie uprawiaj kultury minimalizmu... ...ostatnio mało na nartach i na dodatek krótkie relacje 😮 Ewidentnie musisz się poprawić...w szczególności w pierwszym aspekcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 No i fajnie 👊 Gdzie Ci się najbardziej podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 (edytowane) 26 minut temu, gruchauho napisał: No i fajnie 👊 Gdzie Ci się najbardziej podobało? Ogolnie wszystkie warte polecenia. Bywalem tam nie raz. To w Kitzbuhel bylem po raz pierwsz i troche sie rozczarowalem. Nie zmienia to faktu iz jest to dobry osrodek na rodzinne wyjazdy z dziecmi. Oczywiscie dla wybrednych (warunki/sztruks) lodowce o tej porze roku beda najlepszym wyborem. Edytowane 3 Kwiecień 2019 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 28 minut temu, marboru napisał: @artix Przyjacielu ale się wysiliłeś Proszę nie uprawiaj kultury minimalizmu... ...ostatnio mało na nartach i na dodatek krótkie relacje 😮 Ewidentnie musisz się poprawić...w szczególności w pierwszym aspekcie! Priorytety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 Godzinę temu, artix napisał: .... w Kitzbuhel bylem po raz pierwsz i troche sie rozczarowalem. A jaki fragment "zwiedziłeś" ? Mnie się podobało ale byłem od strony Pass Turn i Jochberg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 1 minutę temu, Piotr_67 napisał: A jaki fragment "zwiedziłeś" ? Mnie się podobało ale byłem od strony Pass Turn i Jochberg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 2 minuty temu, artix napisał: no cóż...... Szkoda, że nie zjechałeś dalej w stronę "panoramabhn". Ale co się odwlecze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 2 minuty temu, Piotr_67 napisał: no cóż...... Szkoda, że nie zjechałeś dalej w stronę "panoramabhn". Ale co się odwlecze...... Wystartowalem z Panoramabahn 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 1 minutę temu, artix napisał: Wystartowalem z Panoramabahn 😂 Pewnie z pośredniej, bo tak mi z mapki wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 2 minuty temu, Piotr_67 napisał: Pewnie z pośredniej, bo tak mi z mapki wygląda? Dokladnie Piotrze. W sumie to zadna roznica bo na dol nie ma zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 3 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2019 1 minutę temu, artix napisał: Dokladnie Piotrze. W sumie to zadna roznica bo na dol nie ma zjazdu. Wiem. Szkoda, że nie zjeżdżałeś tą trasą pod krzesłem resterhohe. Bardzo fajna i urozmaicona czerwona trasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 4 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Hej @artix! 4 ośrodki, 4 zdjęcia, a wniosek jeden. PERFETTO! 👍⛷️☀️❄️👍 Ja bym poleciał jak w dym. Oczywiście każdy ma swoje preferencje narciarskie ale moim zdaniem chyba nie ma się czego czepiać. Choć jak to mówią - apetyt rośnie .... Muszę jednak przyznać rację @marboru - lekko nas zaniedbujesz! 4 zdjęcia?! Z takiego wyjazdu?! Dawaj więcej! Pozdrowienia. P.S. Co to za aplikacja z której korzystasz? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Aplikacja to Trace Snow. Polecam. A co do zdjec to wybiore cos co sie da ogladac i wrzuce 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 Widzę, że coś tam udało się wybrać. 👍😀 Chyba nie było tak źle? A w zasadzie ..... czy mogło być lepiej?! Okoliczności przyrody fantastyczne, pogoda żyleta, trasy puste, szerokie i świetnie przygotowane. Czy można chcieć więcej? Jedynie szkoda, że tylko 4 dni. Ale wtedy spaliłbyś się na mahoń! 😂😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 5 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 27 minut temu, Aressi napisał: Widzę, że coś tam udało się wybrać. 👍😀 Chyba nie było tak źle? A w zasadzie ..... czy mogło być lepiej?! Okoliczności przyrody fantastyczne, pogoda żyleta, trasy puste, szerokie i świetnie przygotowane. Czy można chcieć więcej? Jedynie szkoda, że tylko 4 dni. Ale wtedy spaliłbyś się na mahoń! 😂😀 Cztery dobrze wykorzystane dni to dla mnie optymalna opcja, a z taka pogoda nie moglo byc zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 Godzinę temu, artix napisał: Cztery dobrze wykorzystane dni to dla mnie optymalna opcja, a z taka pogoda nie moglo byc zle rozważam karnet na Salzurgerland na 2019/2020 i chyba mnie przekonujesz jeszcze bardziej do tej drogi, ośrodki TMR powoli wychodzą mi bokiem , sorry kolejkami do kolejek :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi