jarek Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 ... zeby utrudnic narciarzowi zakrecanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oscar Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Po co narta jest twarda... ... i chyba zeby z maksymalna predkoscia wyjsc ze skretu , i zeby dobrze trzymala sie krawedziami stoku , tak mi sie zdaje :-PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Po co narta jest twarda... twarde = męskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Po co narta jest twarda... po co kupujesz JEEPA po to żeby dobrze ci sie jeździło. narta twarda dobrze trzyma na lodzie, dobrze kręci , pędzi dobra narta daje dużo radości dobra narta i dobry stok to pełna extaza + saszłyk i jestem szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 (edytowane) Po co narta jest twarda... to może Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Po co narta jest twarda... taaak - miętka narta dla mięczaków , twarda dla twardzieli ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Po co narta jest twarda... a ja lubie mietkie nartki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 (edytowane) Po co narta jest twarda... Nooooo Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Po co narta jest twarda... ja mowie o narcie (takie cos do nog sie przypina i po bialym jezdzi), co kobialkom do tego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 a ja lubie mietkie nartki... a ja najbardziej takie nie za twarde i za miętkie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 (edytowane) Po co narta jest twarda... Aaaaaa Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 23 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Po co narta jest twarda... oj pomykaja nawet niektore bardzo szybko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 (edytowane) Po co narta jest twarda... oj czasem Edytowane 25 Grudzień 2008 przez Robalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Po co narta jest twarda... To ja nie wiem jak ja żonę dorwałem. Bo lubię slalomki a jak slalomki to według omówionych wcześniej dyrektyw miękkie > a jak miękkie to ja jakiś cienias jestem. Co Ona we mnie widzi i te dzieci dom po co to wszystko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2006 Po co narta jest twarda... jeden lubi slalomki , drugi gigantki, trzeci jakieś olrandy -ech pokręcony jest ten światek narciarski ale kobiety chyba wszyscy lubimy , co nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi