Gość Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 Ja już prawie w Cortnie, jeszcze parę spraw w Modenie i jutro melduję się gotowy do testowania areny przyszłorocznych zmagań forumowiczowów na WZF 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 No to miłego i udanego pobytu! 😀⛷️👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 54 minuty temu, Aressi napisał: No to miłego i udanego pobytu! 😀⛷️👍 Dziękuję, na razie w pogodzie 2 dni lampy a od poniedziałku znowu mocno sypnie tutaj, nawet do metra świeżego puchu, ceny już bardzo atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 No nic zazdraszczam, pozytywnie Czekam na relacje 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 @Sariensis czekam na relację Dobrych szusów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 17 minut temu, marboru napisał: @Sariensis czekam na relację Dobrych szusów! Dziekuje, w tym watku zrobiła nam się lista potencjalnych uczestników WZF 2020 w Cortinie ;), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2019 (edytowane) Cały dzień w Tofa(j)ne, bardzo udany, rano sztruks, sztruks i jeszcze raz sztruks w najlepszym wloskim wydaniu na Tofanie, niżej już kasza a po 14 ciapa i mega muldy na zjezdzie, nie będë za wielu opowiadał, bo @JC i @marboru z @Paula napisali I nagrali wszytko co najważniejsze, jedynie w kontekscie WZF 2020 mogę napiasać, że 3-2 tygodnie przed końcem sezonu to najlepszy możliwy termin w Dolomitach, zreszta zobaczcie sami, trasy miód, narciarzy jakieś 30% obłożnenia wyciagów no i promocja po zarejstrowaniu MyDolomiti :). Bez kaucji za karnet i wiele fajnych opcji. Oczywiście tradycyjne wloskie tiramisu i espresso oraz macchiato były nieodzowne, jutro Marmolada i Arraba. Edytowane 30 Marzec 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2019 eh te tiramisu.....kocham je.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2019 Oh Cortina, Cortina... Trzeba będzie w końcu odwiedzić, chodzi za mną od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2019 12 minut temu, pawelb91 napisał: Oh Cortina, Cortina... Trzeba będzie w końcu odwiedzić, chodzi za mną od lat. Najlepiej na WZF 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2019 55 minut temu, Chrumcia napisał: eh te tiramisu.....kocham je.... Mówię na to Tera Misiu z dedykacja dla Miśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2019 @marboru mozesz moje posty w przeniesc do innego tematu? Widzę, że to w Twojej prywatnej relacji ciagle idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2019 (edytowane) Kontunujemy DolomitiSuperSki -wiosennie. Dzisiaj odwiedzam Marmoladę, gdzie jeżdżę do 13.10, następnie udaję się w kierunku Arabby, która mi sie tak spodobała raka puste i do rym warunkiem na taka porę, że na koniec niespodziewanie znalzłem się w ... Alta Badia ze słynnymi, żółtymi jajeczkami, dzień narciarski bardzo udany, za kast planowych trzech ośrodków bonusowo zjeżdżam 3, kilemtromów wyszło grubo ponad sto, kolejek do kolejek brak z wyjątkiem Marmolady, na lasku przybyła kolejna pamiątkowa wlepka ;), 11 km w dół na Marmoladzoe mija bardzo szybko, zjechałem tak 6 razy i ewakuacja, bo odcinek niebieski miał po 12.30 odsypy „szczyrkowkiej” 1 pod gondola :). Arabba i Alta Badia prawie puste, stoki przygotowane bardzo dobrze jak na wiosnę, jutro Faloria, a na koniec prawdopodobnie Val Gardena w powder day. Jeśli ktoś planuje wiosenne szusowanie tutaj, to warunki sa świetne, a od jutra ma zacząć bardzo mocno sypać, w górnych partiach spadnie grubo ponad metr śniegu. Edytowane 31 Marzec 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 31 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2019 Te nalepki mnie intrygują... Wczoraj dopiero na gopassie przeczytałam że jedna mogę odebrać, ale zobaczyłam jak już byłam w domu.... Gdzie takie naklejki można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 8 godzin temu, Chrumcia napisał: Te nalepki mnie intrygują... Wczoraj dopiero na gopassie przeczytałam że jedna mogę odebrać, ale zobaczyłam jak już byłam w domu.... Gdzie takie naklejki można dostać? Naklejki odbierasz w sklepach TMR, przy kasie. Musisz jeszcze raz przynajmniej pojechać na narty ;). Może Strbskie Pleso lub Chopok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 Będę próbować, zawsze to jakiś argument ta naklejka 😂 A w Alpach, Dolomitach naklejki? Gdzie można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 1 godzinę temu, Chrumcia napisał: Będę próbować, zawsze to jakiś argument ta naklejka 😂 A w Alpach, Dolomitach naklejki? Gdzie można dostać? Zwykle w kasach gdzie kupujesz ski-passy. Jeśli tylko mają do zawsze dają. A bardzo wiele ośrodków ma. Wystarczy poprosić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 No to @Sariensis dopiąłeś swego. I pięknie trafiłeś! Fantastycznie! P.S. Piszesz z telefonu? Przydałaby się drobna edycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 Jasna Pro Rider - normalnie +200 do prestiżu na dzielni 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 2 godziny temu, Chrumcia napisał: Będę próbować, zawsze to jakiś argument ta naklejka 😂 A w Alpach, Dolomitach naklejki? Gdzie można dostać? Naprawdę kręci Was zbieranie naklejek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 (edytowane) 50 minut temu, tanova napisał: Naprawdę kręci Was zbieranie naklejek? pewnie, przeciez narciarz to taki duzy dzieciak w Alpach pytaj w sklepach z pamiatkami i w kasach @Chrumciadzisiaj Faloria i Cristalo z olimpijska Vittale, bajka. @Aressi Tak pisze z telefonu i czasem sa babole, za ktore przepraszam, sztruks tutaj jest wszedzie, wiedzieli gdzie robic trasy olimpijskie, trzyma non stop, sztruks z dedykacja dla @marboru ja tez takim focie potrafie strzelic :). Edytowane 1 Kwiecień 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 (edytowane) Szkoda,że się nie spotkaliśmy na Arabbie,ja wczoraj po 2 dniach w Val Gardena z powodu zawodów,przeniosłem się na mój ulubiony Ciampac i potem Arabbę...Zadziwiające,jak długo trzymały twardość górne trasy... Edytowane 1 Kwiecień 2019 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 Ahhh Cortina - jak tam jest pięknie - @Sariensis jak tak dalej pójdzie to będę przez takie zdjęcia jak Twoje miał problem ze słowem danym żonie, że w związku z urodzeniem się naszego drugiego dziecka odpuszczam w tym sezonie narty w Alpach... pierwszy raz od pewnie 25 jak nie lepiej nie wybrałem się i trzymam się, ale patrząc na widoki i wspominając zeszłoroczny wyjazd do Cortinki, coraz mniej dzielnie 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 Godzinę temu, tanova napisał: Naprawdę kręci Was zbieranie naklejek? Mój 8 letni syn jak odebrałem dla niego naklejkę "KING OF MOUNTAIN" stwierdził, że to najlepszy prezent jaki dostał. Dumny był z siebie jak paw. p.s. Faktycznie tyle przejechał na nartach w tym sezonie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 1 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2019 pusto, słonecznie i pięknie, takie są wiosenne Dolomity, fajnie, ze chociaż inni pojeżdżą, właśnie odpuściłem Alpe dHuez i powoli godzę się z myślą że to koniec nartowania w tym sezonie, trzeba ćwiczyć i myśleć o pełnej sprawności na przyszły sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi