marboru Napisano 27 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 (edytowane) Przystawka...i po przystawce! Jacek zjeść się bał 😮 Edytowane 27 Marzec 2019 przez marboru 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 3 minuty temu, JC napisał: Co tam u Was, bo my jesteśmy na kolacji. Drogi adminie........ Jacek!!!! po osiemnastej się nie je Smacznego i pozdrowienia dla całej ekipy skionline. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 6 minut temu, marboru napisał: Przystawka...i po przystawce! Jacek zjeść się bał 😮 A co nie lubi ogórków kiszonych? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 (edytowane) 36 minut temu, Piotr_67 napisał: Drogi adminie........ Jacek!!!! po osiemnastej się nie je Smacznego i pozdrowienia dla całej ekipy skionline. A może przy kolacji zapytaja przedstawicieli producentów/zawodników o możliwe uatrakcyjnienie naszego przyszłorocznego WZF 2020 w Cortinie, które jest planowane na okres marcowych zawodów PŚ? To by było dopiero WZF. Edytowane 27 Marzec 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Kolejne talerze... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 38 minut temu, marboru napisał: Uff, już się bałem, że nic normalnego do jedzenia nie dostaliście. Jedzenie jedzeniem, ale coś do picia chyba dostaliście. Pamiętajcie, że jutro ciężki dzień Was czeka.. .Powodzenia w kolejnym dniu testowym! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 (edytowane) Pokaz mody. Kurtki ze spodniami i bielizna Edytowane 27 Marzec 2019 przez marboru 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Komperdell 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDISKI Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 za rok chętnie bym pojechał na TESTY . KONDYCJA JEST bo ciągle narty i siłownia. dziś BIAŁY KRZYŻ , jutro TMR SZCZYRK . Muszę podanie do SZEFA JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 28 minut temu, marionen napisał: Uff, już się bałem, że nic normalnego do jedzenia nie dostaliście. Jedzenie jedzeniem, ale coś do picia chyba dostaliście. Pamiętajcie, że jutro ciężki dzień Was czeka.. .Powodzenia w kolejnym dniu testowym! Można pomyśleć, że WST odbywa się nad morzem ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDISKI Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 ciekawe menu na stołowce. ciekawe modelki na pokazie, ciekawi i znani narciarze czy MARBORU mierzy km na aplikaxji Czekam na dalsze ciekawe relacje i mega zdjęcia. MArboru twój film był superowy z prywatnego wyjazdu z żonka - tylko muzyka ..inne BITY .. ANDISKI pozdrawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 No dobra, brak relacji ze śniadania nadrobiliscie trochę ta kolacja, ale jutro znów mi budzik dzwoni o 6tej i zobaczymy jak sie spiszecie 😀 o nartach tez coś możecie napisać ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 No i deserek... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Tylko damska bielizna była na pokazie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 48 minut temu, tanova napisał: Tylko damska bielizna była na pokazie? 1 godzinę temu, marboru napisał: Komperdell Ta „modelka” z tylu w zoltym podkoszulku na kobietę mi nie wyglada😁😁😁 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 Pogoda dzisiaj już jest bez skazy. Lekki mróz i błękitne niebo Dzień dobry z Karyntii 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 Dzień dobry 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 No dzień dobry! 😀 Czas do roboty! ⛷️⛷️⛷️ 😀 Niestety, dla nas też! 😫 Miłego i udanego dnia! 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 WST dzień drugi Dzisiaj od rana humory dopisują wszystkim. Jest piękna pogoda, błękitne niebo i chłodno. Pod gondolką zjawiamy się ok 7:15... ...przygotowanie poranne stoku na dole (pytanie do Was: kto jest Mistrzem fotografii sztruksu? Jacek koniecznie chce mi zabrać forumowy chleb Kto był pierwszy pod wyciągiem, też nie będę dyskutował Szybko wsiadamy do wagoników i jedziemy w górę. @JC w pracy... U góry - zimno. Mimo pięknej słonecznej pogody jest chłodno. Powoli impreza dnia drugiego się rozkręca Jest twardo a stok przygotowany perfekcyjnie. My z Jackiem testujemy narty SL, Paula Open Space Pierwsze mam bardzo tajemnicze deski... WST i przedostatnia testowana narta Pauli - ale o jej teście nie będę pisał, sama napisze, wstawi zdjęcia po powrocie - teraz zmęczona po całym dniu odpoczywa. Początek naszej trasy - tutaj przeważnie testuję długi skręt. Teren wymiany nart: Szczęśliwa uczestniczka imprezy przed swoim pierwszym zjazdem dzisiaj - narty testowane widać. Grupa Open Space nie ma zaklejonych wierzchów nart. Paula ma do dyspozycji głównie szerokie dechy bądź takie o charakterystyce GS ale nie będących GSami z nazwy. Moje narty z dzisiaj wszystkie oceniam bardzo wysoko mimo tego, że różnice jednak są. Widoczność świetna, powierzchnia stoku idealna, więc test jest na pełnym speedzie! Test poniższej deski był przeze mnie bardzo wyczekiwany... Nasza trójka jeździ - Paweł stoi na stoku i robi nam zdjęcia z jazdy. Powinny wyjść naprawdę fajne Pozowaliśmy kilka razy Obok na trasie warunki z godziny 10siątej... Generalnie w ośrodku prawie nie ma ludzi 😮 Nasz testowy orczyk: JC po zakończonym zjeździe: Czas mija szybko i przyjemnie. Jadąc na orczyku wymieniamy się swoimi spostrzeżeniami i odczuciami z jazdy na poszczególnych deskach. Widzimy niestety różnicę w przygotowaniu sprzętu - niektóre firmy z tym sięnie postarały - to z pewnością będzie miało wpływ na oceny. Kończymy dosyć sprawnie - na koniec robimy sobie pamiątkowe zdjęcie z organizatorem imprezy - niestety brak okularów, gogli na oczach skutkuje zamkniętymi oczami Chyba będę zazdrosny… Jemy lunch i udajemy się na zwiedzanie ośrodka... ...ale o tym napiszę po kąpieli w zupełnie innym wątku Jacku - bardzo dziękujemy za zaproszenie na imprezę! Było świetnie i jeszcze na spokojnie po powrocie do domu napiszemy szerzej o naszych emocjach związanych z testem. Sam jestem bardzo ciekawy tekstu Pauli - bo w jej przypadku dzisiejsza jazda na nartach szerokich, długich i wymagających skończyła się euforią w stosunku do tego typu nart... WOW. Jestem zaskoczony takim przebiegiem sprawy. Zobaczymy... 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 (edytowane) 34 minuty temu, marboru napisał: Pierwsze mam bardzo tajemnicze deski... No właśnie powiedz jak to jest... ? Bo ja tego totalnie nie kumam. Po co zaklejają te deski ? jak KAŻDY testujący narciarz zorientowany w rynku nart i tak wie co ma na nogach, a rozumiem,że właśnie tacy ujeżdżają te dechy na WST. Widzę,że wiązań nie zaklejają, płytę też widzisz jaką masz, już nie wspominam o ślizgu... Czy wśród sponsorów WST nie ma czasem jakiegoś producenta taśmy klejącej ? 😆 Edytowane 28 Marzec 2019 przez pasazer85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 1 godzinę temu, pasazer85 napisał: No właśnie powiedz jak to jest... ? Bo ja tego totalnie nie kumam. Po co zaklejają te deski ? jak KAŻDY testujący narciarz zorientowany w rynku nart i tak wie co ma na nogach, a rozumiem,że właśnie tacy ujeżdżają te dechy na WST. Widzę,że wiązań nie zaklejają, płytę też widzisz jaką masz, już nie wspominam o ślizgu... Czy wśród sponsorów WST nie ma czasem jakiegoś producenta taśmy klejącej ? 😆 To temat, który był już wałkowany wiele razy. O ile narty z grupy SL można rozpoznać, to On Piste, czy All Mountain - nie ma opcji żeby rozkminić każdą nartę! Nawet w grupie SL można się pomylić np między Rossignolem i Dynastarem. PS wiązania są oklejane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 Kolacja... I jeden głodny... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 16 minut temu, JC napisał: To temat, który był już wałkowany wiele razy. Wiem, nie od dzisiaj jestem na forum Mimo wszystko mam wątpliwości, dlatego liczę na Was i wasze fotki 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 28 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 I deser 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 @Paula, @JC, @marboru - samymi rarytasami Was tam karmia😋 Ciekawe jakie wina do tego podają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi