sstar Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 43 minuty temu, brachol napisał: A nie miałeś kończyć sezonu? Jutro powinien być warun na Scotty Miałem. Ale już kiedyś AndRand śmiał się ze mnie rok temu, ze będę jeszcze kilka razy kończył sezon i skończyłem idąc do samotni z buta, dopiero tam gdzieś skitury i w górę... biorę scotty a nie biorę gs/sl oprocz nang bo skitury z rana priorytetem, chyba w stronę ściany, potem zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Dziś na Puchatku twardo. Prószy śnieg leciutko. Fis rozjezdzona 10cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izydar Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Jesteś niemożliwy. O tej godzinie - szacun. Zahaczysz o Lolę? Coś wiesz jak to wygląda? Na stronie nadal nieczynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 26 minut temu, izydar napisał: Jesteś niemożliwy. O tej godzinie - szacun. Zahaczysz o Lolę? Coś wiesz jak to wygląda? Na stronie nadal nieczynna. Cześć W górach wychodzi się rano - zasada odwieczna - z wielu względów. Głównie pogoda i zapasa dnia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć W górach wychodzi się rano - zasada odwieczna - z wielu względów. Głównie pogoda i zapasa dnia. Pozdro my ostatnio wychodziliśmy o 10 rano, bo ja chciałem się wyspać i działaliśmy do zmroku, zasady zawsze mają swoje wyjątki, ale to dla myślących raczej 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć W górach wychodzi się rano - zasada odwieczna - z wielu względów. Głównie pogoda i zapasa dnia. Pozdro To musiała być pobudka o porannym udoju, żeby wejść na FIS potrzeba przynajmniej godzinę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 10 minut temu, MarioJ napisał: my ostatnio wychodziliśmy o 10 rano, bo ja chciałem się wyspać i działaliśmy do zmroku, zasady zawsze mają swoje wyjątki, ale to dla myślących raczej 😁 Cześć Jasne ale jak sam wspomniałeś jest to wyjątek dla myślących i (dodałbym) doświadczonych. Czasami trzeba działać w nocy - sam wiesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 A gdy rano jest jescze ciemno to tez noc ? 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 43 minuty temu, artix napisał: A gdy rano jest jescze ciemno to tez noc ? 😜 Już o 6 rano jest jasno za oknem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 1 minutę temu, grimson napisał: Już o 6 rano jest jasno za oknem 🙂 O jakiej porze roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 8 minut temu, artix napisał: O jakiej porze roku ? O tej porze roku. W grudniu/czerwcu wyglada to zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 1 minutę temu, grimson napisał: O tej porze roku. W grudniu/czerwcu wyglada to zupełnie inaczej. Zaskakujace 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 1 minutę temu, artix napisał: Zaskakujace Natury nie oszukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Trochę mnie zaskoczyło, że tak wcześnie widno, między piątą i szóstą. Tym lepiej, bo jakoś przestałem lubić chodzić i jeździć, także autem po nocy. Logistykę narzuca czas wolny i obowiązki. Musiałem już ze zjazdówek wyskoczyć, a i tak się spóźniłem, ech... Śniezynka przysniezona, Lola pewno przejezdna, ale się nie wybrałem. Na rozjezdzonym fisie o dziwo fajnie, blisko krawędzi ciut świeżego, się płynie, no i góra świetna, dziewicza, prawy do lewego;-) 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Grubo, robisz dobra robotę sstar. Będzie fantastyczny warun na skitury, być może i do połowy kwietnia, jak nie dłużej. No i będzie dalej pusto na stoku, bo zapowiada się lockdown w PL juz od soboty/poniedziałku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 31 minut temu, grimson napisał: Grubo, robisz dobra robotę sstar. Będzie fantastyczny warun na skitury, być może i do połowy kwietnia, jak nie dłużej. No i będzie dalej pusto na stoku, bo zapowiada się lockdown w PL juz od soboty/poniedziałku. Może dziś oglosza https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-mozliwy-lockdown-na-wielkanoc/f4n3f61,79cfc278 25 tysi i 450 dead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 Super warunki na Scotty z tego co widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 (edytowane) Taka sytuacja. Śniegu poza trasami mało. Ponoc deszcz padał i zmył co nieco. Pozdrawiam ze Stacji Huta. PS product placement a jakże;-) Edytowane 27 Grudzień 2021 przez sstar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 27 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2021 Chciałem bardzo jechać do szklarskiej ale jak zobaczyłem że tylko Puchatek czynny to sobie darowałem i wybrałem Harrachov. Ten wyciąg na Puchatek to jakaś masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 8 godzin temu, Michas222k napisał: Chciałem bardzo jechać do szklarskiej ale jak zobaczyłem że tylko Puchatek czynny to sobie darowałem i wybrałem Harrachov. Ten wyciąg na Puchatek to jakaś masakra. Dobrze, ze mi podpowiedziałeś. Skorzystam z podpowiedzi. Może jutro. Dziś skitury, póki deszcz nie pada. Stacja Huta. Start. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 Z Huty to fajnie można na biegówkach jak są warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 58 minut temu, brachol napisał: Z Huty to fajnie można na biegówkach jak są warunki. Tak, można zrobić przez Hutę fajną pętlę pomiędzy Białą Doliny w Szklarskiej a Jakuszycami, ale teraz chyba jeszcze za mało śniegu i trasa nie przygotowana ratrakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 (edytowane) 36 minut temu, tanova napisał: Tak, można zrobić przez Hutę fajną pętlę pomiędzy Białą Doliny w Szklarskiej a Jakuszycami, ale teraz chyba jeszcze za mało śniegu i trasa nie przygotowana ratrakiem. Pewnie znacie ale może nie wszyscy. Tutaj można sprawdzić co jest aktualnie zrobione. https://bilestopy.cz/map/area/jakuszyce Edytowane 28 Grudzień 2021 przez Wujot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 20 minut temu, Wujot napisał: Pewnie znacie ale może nie wszyscy. Tutaj można sprawdzić co jest aktualnie zrobione. https://bilestopy.cz/map/area/jakuszyce Tak, jest też taka funkcja na mapy.cz. Ponoć właśnie zaczytuje dane z serwisu bilestopy.cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 5 godzin temu, brachol napisał: Z Huty to fajnie można na biegówkach jak są warunki. Gadanie. Skitury. Wolność. Swoboda. Dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi