kamo Napisano 18 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2019 Krótko i konkretnie: środa 20marca Jasna Chopok. Chętny kto? skierowane do osob z gliwice, katowice, bielsko, rybnik raciborz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo Napisano 19 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Ewentualną opcja dla zdecydowanego na czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2019 Ja jadę piątek - niedziela, więc drugi raz nie pojadę:/ ale w innych terminach jestem otwarty z Gliwic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 13 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2019 Jak cos jestem chętny na wyjazd w środę ,czwartek lub piątek przed Świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo Napisano 14 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 ooohohho piatek do rezerwacji pisałbyś sie na czw i pt ? reszta pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi