zombik888 Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2019 Cześć, długo się nie nacieszyłem nowymi nartami i po 2 dniach na stoku, ktoś wjechał mi w nogi. Jedna narta się rozwarstwiła, ale druga w stanie idealnym. Wiązania też są dobre. Chętnie odkupię 1 nartę, bądź odsprzedam swoją. Szansa pewnie znikoma... Wiązania FT11 GW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Wjechał Ci w nogi ? Czy w narty konkretnie trafił, a chwilkę potem rzecz jasna nogi dostały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 14 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2019 Wiem Kto to może naprawić,ale serwis jest w Poroninie. Jak byś był zainteresowany to pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zombik888 Napisano 15 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2019 (edytowane) On 14.03.2019 at 18:10, Sławek Nikt said: Wjechał Ci w nogi ? Czy w narty konkretnie trafił, a chwilkę potem rzecz jasna nogi dostały ? Może źle się wyraziłem. Uderzenie poszło w nartę, nogi tylko się poobijały. Kilka siniaków, ale obyło się bez złamań 😊 On 14.03.2019 at 18:28, pasazer85 said: Wiem Kto to może naprawić,ale serwis jest w Poroninie. Jak byś był zainteresowany to pisz na PW Nie wiem czy zdjęcie to pokazuje, ale tam ślizg jest lekko odgięty przy krawędzi. Napiszę PW tak czy siak. Dzięki. Tutaj może trochę lepiej to widać. Edytowane 15 Marzec 2019 przez zombik888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi