Aressi Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 4 minuty temu, pawelb91 napisał: Tak informacyjnie przypominam że w marcu 2020 (w dniach 16-22) w Cortinie d'Ampezzo będą finały PŚ, Tak, oczywiście masz rację. Miejsce i termin są zupełnie przypadkowe - tylko dla zobrazowania tematu! Fakt, że nieźle się wstrzeliłem! Ale .... wspólne oglądanie finałów PŚ? Czemu nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 2 godziny temu, Aressi napisał: Tak, oczywiście masz rację. Miejsce i termin są zupełnie przypadkowe - tylko dla zobrazowania tematu! Fakt, że nieźle się wstrzeliłem! Ale .... wspólne oglądanie finałów PŚ? Czemu nie?! To może zróbmy wstępna listę chętnych: 1. Siariensis P.S. Kopiujemy a następnie Wklejamy tylko z dopisanym uczestnikiem WZF w Cortinie w marcu 2020. Komentujemy w innych postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 (edytowane) 14 godzin temu, Sariensis napisał: To może zróbmy wstępna listę chętnych: 1. Siariensis 2. Mitek P.S. Kopiujemy a następnie Wklejamy tylko z dopisanym uczestnikiem WZF w Cortinie w marcu 2020. Komentujemy w innych postach. Pozdro Edytowane 28 Marzec 2019 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 1. Siariensis 2. Mitek 3, Chrumcia z drugą połówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 28 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2019 52 minuty temu, Chrumcia napisał: 1. Siariensis 2. Mitek 3, Chrumcia z drugą połówką 4. ewangelizator być może z rodziną i sprawnym kręgosłupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2019 Juz w Cortninie, na dole nawet +18, jutro kierunek Tofa(j)ne ;), skibus nadal jeździ, ludzi w miasteczku niewielu, jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2019 Wczoraj rozmawiałem z Żoną Michała @mifilim. Stan jest już stabilny, nie zagrażający życiu - Michał niestety jeszcze przebywa w Szpitalu, sam rzadko rozmawia przez telefon, zagląda do internetu. Dobre wieści! Oby jak najszybciej wrócił do domu! Michał trzymaj się! Zdrowia!!! 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2019 Wracając do Cortiny, zamkniętej trasy i wyciągu... Wygląda, to świetnie widokowo i sama trasa, to fajna przygoda! Szkoda, że było zamknięte. Na powyższym filmiku widać działające krzesło... W tym roku były z liny pozdejmonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2019 W zimie były krzesełka a na sezon letni przepinali na gondolki - jajeczka. Wyciąg zamknięty kilka lat temu z powodu złego stanu technicznego. Oby szybko wybudowali nowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 6 Kwiecień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2019 @pawelb91pięknie, to wygląda. Jak zbudują, będzie powód do ponownych odwiedzin Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 W dniu 5.04.2019 o 18:49, marboru napisał: Wczoraj rozmawiałem z Żoną Michała @mifilim. Stan jest już stabilny, nie zagrażający życiu - Michał niestety jeszcze przebywa w Szpitalu, sam rzadko rozmawia przez telefon, zagląda do internetu. Dobre wieści! Oby jak najszybciej wrócił do domu! Michał trzymaj się! Zdrowia!!! Jeśli kogoś to interesuje, to po 96 (sic!) dniach spędzonych w szpitalu i przebytej operacji (gdzie mogło być różnie) żyję i jestem już od jakiegoś czasu w domu. Trochę mnie ubyło - obecnie 63 kg czyli 20 w dół. Zero mięśni i odezwało się kolano, które było kontuzjowane. Cóż, próbuję wrócić do normalności. Przede mną długa droga i nie prędko wskoczę na rower czy narty. Ale kiedyś dam radę . Pozdrawiam wszystkich! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sman Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 W dniu 06-04-2019 o 12:12, pawelb91 napisał: W zimie były krzesełka a na sezon letni przepinali na gondolki - jajeczka. Wyciąg zamknięty kilka lat temu z powodu złego stanu technicznego. To chyba o tym wyciągu mowa miał nawet stację pośrednią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sman Napisano 25 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2019 11 godzin temu, mifilim napisał: Jeśli kogoś to interesuje, to po 96 (sic!) dniach spędzonych w szpitalu i przebytej operacji (gdzie mogło być różnie) żyję i jestem już od jakiegoś czasu w domu. Trochę mnie ubyło - obecnie 63 kg czyli 20 w dół. Zero mięśni i odezwało się kolano, które było kontuzjowane. Cóż, próbuję wrócić do normalności. Przede mną długa droga i nie prędko wskoczę na rower czy narty. Ale kiedyś dam radę . Pozdrawiam wszystkich! no to trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 29 Czerwiec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 W dniu 25.06.2019 o 12:27, mifilim napisał: Jeśli kogoś to interesuje, to po 96 (sic!) dniach spędzonych w szpitalu i przebytej operacji (gdzie mogło być różnie) żyję i jestem już od jakiegoś czasu w domu. Trochę mnie ubyło - obecnie 63 kg czyli 20 w dół. Zero mięśni i odezwało się kolano, które było kontuzjowane. Cóż, próbuję wrócić do normalności. Przede mną długa droga i nie prędko wskoczę na rower czy narty. Ale kiedyś dam radę . Pozdrawiam wszystkich! @mifilim co nas nie zabije, to nas wzmocni!!! Stary, bardzo się cieszę, że wracasz powoli do formy i że z całej sytuacji wychodzisz obronną ręką...choć straty były Mam nadzieję, że choć tych kilogramów, które straciłeś Ci nie żal? Teraz powoli do przodu! Rehabilitacja i walka o odzyskanie sił oraz mięśni! Nie tak dawno byłem w podobnej sytuacji i do początku sezonu narciarskiego równie mało czasu - mi się udało wrócić do formy i wierzę, że Tobie również się uda! Bardzo Cię serdecznie, razem z Paulą pozdrawiamy i życzymy rychłego powrotu do aktywności sportowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 9 godzin temu, marboru napisał: @mifilim co nas nie zabije, to nas wzmocni!!! Stary, bardzo się cieszę, że wracasz powoli do formy i że z całej sytuacji wychodzisz obronną ręką...choć straty były Mam nadzieję, że choć tych kilogramów, które straciłeś Ci nie żal? Teraz powoli do przodu! Rehabilitacja i walka o odzyskanie sił oraz mięśni! Nie tak dawno byłem w podobnej sytuacji i do początku sezonu narciarskiego równie mało czasu - mi się udało wrócić do formy i wierzę, że Tobie również się uda! Bardzo Cię serdecznie, razem z Paulą pozdrawiamy i życzymy rychłego powrotu do aktywności sportowych Rehabilitacja ...ha, ha. Prosiłem o skierowanie i jakieś wytyczne przy wypisie. Nie dostałem. Wszystko jak zwykle trzeba będzie załatwiać samemu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2019 W dniu 29.06.2019 o 20:11, mifilim napisał: Rehabilitacja ...ha, ha. Prosiłem o skierowanie i jakieś wytyczne przy wypisie. Nie dostałem. Wszystko jak zwykle trzeba będzie załatwiać samemu. Cześć Cieszę się, że najgorsze za Tobą. Teraz już jest z górki. Oczywiście nie mam świadomości jakie było Twoje schorzenie i czy masz jakieś ograniczenia - czasowe, stałe w przyszłym życiu. Jeżeli nie masz szczegółowych zaleceń to można domniemywać, że wolno Ci wszystko a to już super. Z doświadczenia pooperacyjnego - życie jest najlepszą rehabilitacją. Jak najszybszy powrót do normalnego życia, aktywności i działania. Rehabilitacja trochę musi boleć ale ten ból wcale nie musi być nieprzyjemny albo składać się ze żmudnych ćwiczeń na salce. Chory już nie jesteś bo Cię ze szpitala wypuścili więc do dzieła - mamy wakacje! Pozdrowienia serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 @marboru, forumowicze. Wybieram sie z grupa znajomych w dolomity w grudniu. Jako ze osrodki od Pozza di Fassa na polnoc mamy juz objezdzone wielokrotnie, to chcemy sie poznac cos nowego. Przeczytalem relacje ale w sumie dalej nie jestem pewien ktory osrodek wybrac, bo kazde miejsce sie prezentuje dobrze 😀 pytanie zatem, ktory osrodek z nastepujacych : Carezza, Oberggen,Alpe Lusia, San Pellegrino polecacie zeby odwiedzic ? chodzi o jednodniowy wypad, ewentualnie dwa jednodniowe.. Grupa dosc dobrze jezdzaca, nie sklamie jak napisze ze poziomem nie odbiega od autora watku, nie zalezy nam koniecznie na sporej ilosci tras, raczej na dluzszych ciekawych, malowniczo polozych trasach, na ktorych mozna sie zmeczyc. Innymi slowy moze to byc osrodek nawet z jedna trasa jesli bedzie fajna i dluga 😎 Jako ze bedzie to grudzien, to wolalbym cos z lepsza infrastruktura, zeby nie marznac na starym wolnym dwuosobowym krzesle. Takze preferujmy gondolki, albo szybkie krzesla. Dla porownania powiem ze bardzo nam sie podobaja klimaty typu Saslong w Gardenie, albo Faloria w Cortinie. Bede wdzieczny za sugestie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 20 Październik 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 52 minuty temu, Turnplayer napisał: @marboru, forumowicze. Dwa jednodniowe wypady, to zdecydowanie San Martino di Castorozza i San Pellegrino. Świetne trasy...a widokowo? Cóż - popatrz jeszcze raz na moje zdjęcia i klip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 1 godzinę temu, Turnplayer napisał: @marboru, forumowicze. Wybieram sie z grupa znajomych w dolomity w grudniu. Jako ze osrodki od Pozza di Fassa na polnoc mamy juz objezdzone wielokrotnie, to chcemy sie poznac cos nowego. Przeczytalem relacje ale w sumie dalej nie jestem pewien ktory osrodek wybrac, bo kazde miejsce sie prezentuje dobrze 😀 pytanie zatem, ktory osrodek z nastepujacych : Carezza, Oberggen,Alpe Lusia, San Pellegrino polecacie zeby odwiedzic ? chodzi o jednodniowy wypad, ewentualnie dwa jednodniowe.. Grupa dosc dobrze jezdzaca, nie sklamie jak napisze ze poziomem nie odbiega od autora watku, nie zalezy nam koniecznie na sporej ilosci tras, raczej na dluzszych ciekawych, malowniczo polozych trasach, na ktorych mozna sie zmeczyc. Innymi slowy moze to byc osrodek nawet z jedna trasa jesli bedzie fajna i dluga 😎 Jako ze bedzie to grudzien, to wolalbym cos z lepsza infrastruktura, zeby nie marznac na starym wolnym dwuosobowym krzesle. Takze preferujmy gondolki, albo szybkie krzesla. Dla porownania powiem ze bardzo nam sie podobaja klimaty typu Saslong w Gardenie, albo Faloria w Cortinie. Bede wdzieczny za sugestie. pozdrawiam Cześc Zjedźcie sobie a Sass Pordoi - ja załapiecie warunki. Zresztą jak złapiecie warunki to wszędzie będzie fajnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 7-14 grudnia jadę do Alta Badia 😉zarezerwowane, nie mogę się doczekać 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 3 godziny temu, Chrumcia napisał: 7-14 grudnia jadę do Alta Badia 😉zarezerwowane, nie mogę się doczekać 😁 A ja kupiłem bilet lotniczy na trasie Krakow-treviso-Krakow w okresie 14-18 grudnia i jeszcze nie wiem co ze sobą zrobię dalej, moze Cortina a moze coś tym razem innego. Byle było w zasięgu 2h autem od lotniska w treviso. Jak ktoś ma sugestie coś w okolicy 2h od treviso ale coś innego niz cortina, to chętnie posłucham rad bardziej doświadczonych forumowiczów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 16 godzin temu, Chrumcia napisał: 7-14 grudnia oby tylko spadł śnieg - życzę Tobie codziennej dostawy minimum metra puchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 Oby , ale patrząc na ostatnie zimy , to chyba łatwiej 6 w totka trafić niż załapać się na metr codziennej dostawy białego;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 Liczę na słońce, a śnieg niech wcześniej spadnie😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turnplayer Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 Snieg nie musi wcale padac, gdzie jak gdzie, ale w tych rejonach bez zadnego problemu naprodukuja go az nadto! 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi