marboru Napisano 24 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 8 godzin temu, Sariensis napisał: To moze zaglosujmy Na WZF Na dolomiti super ski card lub salzburgerland ski card, moze jeszcze jakas cielawa opcja? Ja glosuje Na opcje 1 , @leitner a Ty? Z praktyki wiem, że o frekwencję na tego typu WZF w Alpach byłoby bardzo trudno. Sporo chętnych, a potem gdyby przyszło co do czego, to pojechaliby nieliczni. Coś wiem o organizacji tego typu wyjazdów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 17 minut temu, marboru napisał: Z praktyki wiem, że o frekwencję na tego typu WZF w Alpach byłoby bardzo trudno. Sporo chętnych, a potem gdyby przyszło co do czego, to pojechaliby nieliczni. Coś wiem o organizacji tego typu wyjazdów... Ja będę 😎 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 26 minutes ago, marboru said: Z praktyki wiem, że o frekwencję na tego typu WZF w Alpach byłoby bardzo trudno. Sporo chętnych, a potem gdyby przyszło co do czego, to pojechaliby nieliczni. Coś wiem o organizacji tego typu wyjazdów... To już 4 osoby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Wiadomo, że ciężko, nie każdemu termin będzie pasował, ale spróbowac można Leitner, jak pojedziesz to zobaczysz że na prawde warto wydać tylko euro na karnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 1 hour ago, marboru said: Sporo chętnych, a potem gdyby przyszło co do czego, to pojechaliby nieliczni. Taaak. Na tego typu wyjazd to i ja jestem baaaaardzo chętny. Niestety chęci to jedno, a możliwości czasowe za rok to inna bajka. Jeśli jednak na jesieni zaczniemy planować, to jest szansa, że się uda rezerwacja wspólnego terminu. Tym bardziej jeśli marboru zarezerwuje pogodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 28 minut temu, Chrumcia napisał: ale spróbowac można zaproponuj termin i miejscowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 50 minutes ago, gregre0 said: Tym bardziej jeśli marboru zarezerwuje pogodę. w terminach, w których wyjeżdża @marboru pogoda jest zawsze😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 8 godzin temu, wojgoc napisał: w terminach, w których wyjeżdża @marboru pogoda jest zawsze😀. No właśnie nie wiem jak to się dzieje? 😮 Na WST znowu zapowiadają w Karyntii lekki mróz i słoneczko 🌤️ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 2 hours ago, marboru said: No właśnie nie wiem jak to się dzieje? 😮 Na WST znowu zapowiadają w Karyntii lekki mróz i słoneczko 🌤️ Nie chwaląc się, ja też mam zazwyczaj fajna pogodę, więc jak połączymy siły to lampa + warun murowane ;). @Jeeb to alpejskie WZF planujemy już na kolejny sezon, aczkolwiek w przyszłym tygodniu chętnie się spotkam w okolicach Cortiny, bo mam w tych okolicach wyjazd służbowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 11 hours ago, Jeeb said: zaproponuj termin i miejscowość Ale dlaczego niby ja? Na tą chwilę nie jestem w stanie podac zadnej daty, bo nie wiem co będzie u mnie jutro, a co dopiero za rok....Ale raczej najwcześniej 14 marca dla mnie byłby wyjazd Co do miejscowości to ja jestem napalona na nocleg w okolicy Alta Badia, ze względu na dojazd autem(nie trzeba po serpentynach daleko jechać) i tamtej okolicy nie udało mi się jeszcze całej zwiedzić, przejeżdżając Sella Rondę jedynie widziałam i bardzo chcę tam wrocic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 1 godzinę temu, Chrumcia napisał: Ale dlaczego niby ja? Na tą chwilę nie jestem w stanie podac zadnej daty, bo nie wiem co będzie u mnie jutro, a co dopiero za rok....Ale raczej najwcześniej 14 marca dla mnie byłby wyjazd Co do miejscowości to ja jestem napalona na nocleg w okolicy Alta Badia, ze względu na dojazd autem(nie trzeba po serpentynach daleko jechać) i tamtej okolicy nie udało mi się jeszcze całej zwiedzić, przejeżdżając Sella Rondę jedynie widziałam i bardzo chcę tam wrocic... ... ponieważ zaawansowany obliczeniowo komputer forumowy Cie wylosował :), propozycja bardzo dobra, czasu jeszcze sporo, ale może @JC i @marboru obgadają temat przyszłorocznego WZF w Alpach na WST i uda się zmontować fajna ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 Gdyby naprawdę udało się zorganizować coś takiego to bardzo chętnie wezmę w tym udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDISKI Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 Marboru i PAULA FILM SWIETNYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale ta muzyka rani moje uszy,,,, Przekonwertuj i daj np ALAN WALKERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2019 Godzinę temu, ANDISKI napisał: Marboru i PAULA FILM SWIETNYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale ta muzyka rani moje uszy,,,, Przekonwertuj i daj np ALAN WALKERA Alan Walker to nie klimaty @marboru. Dla mnie podkład muzyczny jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 8 godzin temu, wojgoc napisał: podkład muzyczny Moim zdaniem zupełnie niepotrzebny w filmiku relacjonującym wycieczkę na narty. 22 godziny temu, Chrumcia napisał: 14 marca dla mnie byłby wyjazd Dzięki za 1 możliwy termin (sobota) - w marcu jest jeszcze tylko 21 i 27 tak więc mamy 3 do wyboru, wyjazd oczywiście na cały tydzień. 20 godzin temu, Sariensis napisał: ale może @JC i @marboru obgadają temat przyszłorocznego jak chcesz jechać to licz na siebie a nie zwalaj roboty na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 29 minut temu, Jeeb napisał: ..... jak chcesz jechać to licz na siebie a nie zwalaj roboty na innych Proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 1 godzinę temu, Jeeb napisał: Dzięki za 1 możliwy termin (sobota) - w marcu jest jeszcze tylko 21 i 27 tak więc mamy 3 do wyboru, wyjazd oczywiście na cały tydzień. Przecież jeśli większej ilości forumowiczów będzie pasował np. wcześniejszy termin to chyba wiadomo że wybierzecie taki, nie rozumiem dlaczego w dalszym ciągu sugerujesz się mną..... Niektórzy mają taką pracę, że na początku roku muszą zaplanować urlop na cały rok i potem nie ma odwrotu, a inni mają taką że na ostatnią chwilę będą wiedzieli...ja będę zmieniać pracę w tym roku i nie wiem co mnie czeka w przyszłym....Z jednej strony jesli wczesniej ustaliłoby się datę to wtedy mamy więcej czasu na dostosowanie terminu urlopu, ale nie zawsze tak sie da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 6 godzin temu, Jeeb napisał: jak chcesz jechać to licz na siebie a nie zwalaj roboty na innych Ale ja jadę pojutrze i zawsze liczę tylko na siebie, zadanie zostało wykonane ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 5 godzin temu, Chrumcia napisał: dlaczego w dalszym ciągu sugerujesz się mną..... miałem nadzieję że zobaczę Twoją jazdę w realu i trochę się podszkolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 1 godzinę temu, Jeeb napisał: miałem nadzieję że zobaczę Twoją jazdę w realu i trochę się podszkolę. Jaki termin proponujesz @Jeeb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 17 godzin temu, Sariensis napisał: Jaki termin proponujesz @Jeeb? każdy z wyjątkiem Bożego Narodzenia, Sylwestra, Tłustego Czwartku i Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Godzinę temu, Jeeb napisał: każdy z wyjątkiem Bożego Narodzenia, Sylwestra, Tłustego Czwartku i Wielkanocy Planowany jest raczej marzec w 2020r. niby to daleki termin, ale znając problemy organizacyjne pewnie skończy się tak, że kto się zorganizuje to będzie i uważam, że to jest najlepsze rozwiązanie, ustalamy termin i miejsce spotkania i kto jest ten bierze udział w WZF a kogo niema, ten żałuje :):):). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 W dniu 24.03.2019 o 19:29, marboru napisał: Z praktyki wiem, że o frekwencję na tego typu WZF w Alpach byłoby bardzo trudno. Sporo chętnych, a potem gdyby przyszło co do czego, to pojechaliby nieliczni. Coś wiem o organizacji tego typu wyjazdów... Nic nie organizuj, co powiesz na takie rozwiązanie: Planowany jest raczej marzec w 2020r. niby to daleki termin, ale znając problemy organizacyjne pewnie skończy się tak, że kto się zorganizuje to będzie i uważam, że to jest najlepsze rozwiązanie, ustalamy termin i miejsce spotkania i kto jest ten bierze udział w WZF a kogo niema, ten żałuje :):):). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Jak to widzicie w takim razie? Coś na zasadzie Cortina d'Ampezzo 14.03.2020 r - kto będzie to będzie? Każdy organizuje sobie wszystko sam we własnym zakresie oby tylko miejsce i czas się zgadzały? A może coś pod patronatem Skionline? Wszyscy w jednym hotelu/pensjonacie? Po nartach wspólne spotkania/imprezy? Wieczorne szkolenie dotyczące serwisu/techniki jazdy/bezpieczeństwa na stoku etc? A może szkolenia na stoku po okiem doświadczonych instruktorów/zawodników? Trudne zadanie ale przecież nie niemożliwe! Ale to tylko luźna sugestia. Każdy pomysł wart jest rozważenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Tak informacyjnie przypominam że w marcu 2020 (w dniach 16-22) w Cortinie d'Ampezzo będą finały PŚ, stoki po stronie Tofany w większości będą pozamykane już z wyprzedzeniem a reszta ograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi