Gość Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 Powodzenia w testowaniu, mam nadzieję, że tym razem zobaczymy wyniki nart freeride, bo robia sie coraz bardzoej interesujace również w Polsce, na pewno będę śledził prognozy, dokladnie myślałem o Marmoladzie przy tej okazji, dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 8 minut temu, Sariensis napisał: Powodzenia w testowaniu, mam nadzieję, że tym razem zobaczymy wyniki nart freeride, bo robia sie coraz bardzoej interesujace również w Polsce, na pewno będę śledził prognozy, dokladnie myślałem o Marmoladzie przy tej okazji, dzięki za radę. Nart free na WST prawdopodobnie nie będzie. Z doświadczenia wiem, że takiej kategorii w Karyntii nie ma co się spodziewać. Może coś się pojawić ciekawego w grupie AM albo w kategorii bez kategorii - tam są zazwyczaj pokazywane właśnie szerokie deski i na to liczę, że tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 1 minute ago, marboru said: Nart free na WST prawdopodobnie nie będzie. Z doświadczenia wiem, że takiej kategorii w Karyntii nie ma co się spodziewać. Może coś się pojawić ciekawego w grupie AM albo w kategorii bez kategorii - tam są zazwyczaj pokazywane właśnie szerokie deski i na to liczę, że tak będzie. Póki co przymierzam sie do Elanów Ripstick, ale jeszcze nie zdecydowałem czy 106 czy 116, może typy się zmienia po tegorocznych testach;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 Marboru czy Ty nie przesadzasz? 😀 Ja jestem na skraju załamania bo chyba mój tak bardzo wyczekiwany wyjazd nie dojdzie do skutku i pozostaje mi patrzeć na te wszystkie zdjęcia i filmy...... Jeszcze na dodatek auto czeka na mechanika i nawet gdzieś bliżej nie mam się jak wybrać choćby na Tatrzańska czy chopok.... A te Dolomity to tak za mną chodzą że aż mam łzy w oczach... Pozazdrościć, wyjezdzijcie się za mnie, udanego wyjazdu 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 z ta pogodą to nie musi byc wcale ciepło, na razie prognoza nie jest zła, wiadomo w dolinie juz piekna wiosna ale wyżej moze byc całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2019 16 minutes ago, ewangelizator said: wiadomo w dolinie juz piekna wiosna ale wyżej moze byc całkiem ok Też tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Na Tofane w czwartek -19 i świeży śniech, zreszta na Chopoku I Łomnicy również wracaja mróz i spore opady ŚNIEGU, pogłoski o nadejściu Wiosny sa mocno przesadzone ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Dokładnie dzisiaj minął tydzień od naszego powrotu i jest już klip Siedem dni i siedem świetnych ośrodków narciarskich zamkniętych w czterominutowy obraz. Civetta, Carezza, San Martino di Castorozza, Alpe Lusia, Predazzo, San Pellegrino i słynna Cortina d'Ampezzo - zostały już tylko wspomnienia... Klip dedykuję @mifilim oraz @Góral spod Skrzycznego - Chłopaki wracajcie do zdrowia i pełnej sprawności! Wierzę, że razem zawitamy w te piękne Góry kiedyś w niedalekiej przyszłości. @Sariensis, @wojgoc, @Piotr_67, @artkas, @tanova, @ewangelizator, @Chrumcia, @San28, @JC, @Greg, @leitner, @pawelb91, @Turnplayer, @Jeeb, @Aressi, @Cosworth240, @ANDISKI, @marcinn, @gregre0, @Mitek, @zając, @fredek321, @Annaa, @janek57, @zbyszek42, @gregor_g4, @artix, @Bumer, @WojtekM, @sstar, @johnny_narciarz - dzięki za wpisy w wątku i podtrzymywanie go przy życiu Miłego oglądania 20 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 (edytowane) Petarda 👍 Piękne dzięki za relację Moja małżonka w tym sezonie podszkoliła się na tyle,że za rok mogę jechać z nią w Alpy, nie mogę się doczekać PS. @marboru pilnuj nart w skręcie, czasem niepotrzebne wysuwki Edytowane 23 Marzec 2019 przez pasazer85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Super! Świetny klip i znakomicie spasowana muzyka 😀! Tylko Wy, narty, śnieg i góry, a uśmiechy Wam nie schodzą z buzi, mimo tych okropnych, wolnych wyciągów 🤣. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Ogólnie świetnie, widoki i ujęcia z jazdy, tylko te wstawki na leżaka i zabawy śniegiem. No ale to moje zdanie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Świetny klip, już soę nie mogę doczekać mojego wyjazdu, a może kiedyś zorganizować WZF gdzieś w Alpach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DMM Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 no nieźle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Znakomita scenografia (Dolomity, słońce, sztruks i puste trasy), dynamiczna muzyka, elementy choreografii - w sumie bardzo dobrze się ogląda! Dziękuję i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 Filmik jak zawsze dskonaly😀 - przy takich tłumach na stokach😉 moglibyście jeździć na golasa😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 On 22.03.2019 at 19:02, marboru said: Ja szykuję się na Karyntię, wyjazd we wtorek - przede mną i Paulą Worldskitest Pozdro! Z tego wyjazdu tez będzie na bieżąco relacja i tradycyjny klip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 23 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2019 No i co tu napisać? ...Filmik super,widoki na Dolomity uuuuu huhuuu,marzenie.Stoki jak z obrazka aż narty same się rwą do jazdy...już sama nie wiem kto lepiej jeździ @marboru czy @Paula...pozdrawiam Was. My jutro,dziś skromnie MALA UPA(brzmi egzotycznie) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 14 godzin temu, pasazer85 napisał: Petarda 👍 Piękne dzięki za relację Moja małżonka w tym sezonie podszkoliła się na tyle,że za rok mogę jechać z nią w Alpy, nie mogę się doczekać PS. @marboru pilnuj nart w skręcie, czasem niepotrzebne wysuwki Dzięki Jazdy na nartach GS się dopiero uczę. Ich szybkość, specyfika i zbyt duże zaufanie we własne umiejętności skutkowały niestety kontuzją pierwszego dnia Nadgarstek czuję do dzisiaj i niestety jest to dla mnie małe utrudnienie w jeździe na nartach...i bardziej uciążliwe w jeździe na rowerze - wczoraj dałem radę przejechać jedynie 20 kilometrów z tym bólem. Konsultowałem to - takie silne stłuczenie może boleć jeszcze ze dwa tygodnie Cóż - trzeba zacisnąć zęby i cisnąć Wysówki właśnie na GS - dzięki za tę uwagę, nie zdawałem sobie sprawy. 14 godzin temu, tanova napisał: Super! Świetny klip i znakomicie spasowana muzyka 😀! Tylko Wy, narty, śnieg i góry, a uśmiechy Wam nie schodzą z buzi, mimo tych okropnych, wolnych wyciągów 🤣 Magda, mam nadzieję, że pomieszałem Ci troszkę w głowie tymi Dolomitami i warunkami jakie tam są ? Czekam na Twoją relację z tamtych stron Było świetnie! Taka Dziewczyna jak moja @Paula, to prawdziwy Skarb dla zaawansowanego nartoholika. Jak sztruks, mało ludzi i słoneczko, twardo pod nartą, to wolne wyciągi nie są problemem 13 godzin temu, artix napisał: Ogólnie świetnie, widoki i ujęcia z jazdy, tylko te wstawki na leżaka i zabawy śniegiem. No ale to moje zdanie 😉 @artix Ciebie, to jednak trudno zadowolić Obiecuję, że jak wreszcie pojedziemy razem, to wspólny klip nie będzie miał tego typu wstawek. Będzie tylko twarda, męska jazda! hahaha 13 godzin temu, Sariensis napisał: Świetny klip, już się nie mogę doczekać mojego wyjazdu, a może kiedyś zorganizować WZF gdzieś w Alpach? Dzięki! Jestem za takim WZF - nawet był taki pomysł imprezy dla forumowiczy... @JC trzeba koniecznie wrócić do pomysłu! 12 godzin temu, San28 napisał: Znakomita scenografia (Dolomity, słońce, sztruks i puste trasy), dynamiczna muzyka, elementy choreografii - w sumie bardzo dobrze się ogląda! Dziękuję Andrzeju i pozdrawiamy z Paulą 10 godzin temu, wojgoc napisał: Filmik jak zawsze dskonaly😀 - przy takich tłumach na stokach😉 moglibyście jeździć na golasa😁 no aż tak to nie było - a nawet w ostatni dzień w Cortinie staliśmy jakieś 5 minut do krzesła w środku dnia. 10 godzin temu, wojgoc napisał: Z tego wyjazdu tez będzie na bieżąco relacja i tradycyjny klip? Z WTS będzie relacja online i króciutki klip. Już wiem, że będę Jackowi potrzebny do kręcenia Vloga i ujęć z jazdy jego GoPro7. Po WST ruszamy jeszcze na kilka dni na Skisafari po Karyntii, więc będzie mały bonus 9 godzin temu, Annaa napisał: No i co tu napisać? ...Filmik super,widoki na Dolomity uuuuu huhuuu,marzenie.Stoki jak z obrazka aż narty same się rwą do jazdy...już sama nie wiem kto lepiej jeździ @marboru czy @Paula...pozdrawiam Was. My jutro,dziś skromnie MALA UPA(brzmi egzotycznie) @Paula lepiej jeździ! Ania - tej wersji proszę się trzymajmy Widziałem fotki z rana @marionen, szkoda, że słoneczka włoskiego nie macie Pozdrawiamy serdecznie! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Mi się takie wstawki właśnie bardzo podobają, nie sama jazda a o trochę zabawy 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Jak zwykle fantastyczny filmik. Choć nie byłem tam nigdy, to od razu przypomina mi się mój tegoroczny wypad w Dolomity Dzięki za przybliżenie tego rejonu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 1 hour ago, marboru said: To moze zaglosujmy Na WZF Na dolomiti super ski card lub salzburgerland ski card, moze jeszcze jakas cielawa opcja? Ja glosuje Na opcje 1 , @leitner a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 Ja jestem za Dolomitami😉ale u mnie początek grudnia lub połowa marca zapewne wejdzie w grę, chociaż to baaardzo dalekie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 2 hours ago, Chrumcia said: Ja jestem za Dolomitami😉ale u mnie początek grudnia lub połowa marca zapewne wejdzie w grę, chociaż to baaardzo dalekie plany Marzec jest odealny na WZF w Dolimitach :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 (edytowane) 5 hours ago, Sariensis said: To moze zaglosujmy Na WZF Na dolomiti super ski card lub salzburgerland ski card, moze jeszcze jakas cielawa opcja? Ja glosuje Na opcje 1 , @leitner a Ty? Najpierw musiałbym chyba zarobić na te karnety, bo tanie to one nie są No i tygodniowa przerwa w studiach nie jest też zbyt łatwa Edytowane 24 Marzec 2019 przez leitner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2019 2 minutes ago, leitner said: Najpierw musiałbym chyba zarobić na te karnety, bo tanie to one nie są No i tygodniowa przerwa w studiach nie jest też zbyt łatwa A to już rola admina załatwienie dobrej oferty za taka reklamę ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi