paulinka Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Szanowni, proszę o poradę co do zakupu slalomki. Kobieta, 174 cm wzrostu, waga słuszna 75kg, mam siłę do jazdy W slalomce najbardziej odpowiada mi "kick", kop tej narty, wiem że kosztem np. stabilności. To ma być jedyna narta i nie do zawodów, więc odrobina uniwersalności byłaby wskazana. Testowałam niedawno Rossignol Hero Elite ST Ti w długości 162, przypadły do gustu. W testach bardzo dobrze wypadają Redster S9, podobno lepiej mają się trzymać w dłuższych łukach, kuszą piękne Rebels, które raczej nie są testowane, podobno najtwardsze. Prosiłabym o poradę. Jaką długość brać? Redster ma 159 lub 165, która lepsza? Head 160 lub 165. Pozdrawiam, Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredek321 Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 To bardzo dobre, porównywalne narty. Bierz te dłuższe i ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinka Napisano 27 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 😁 dzięki. a w porównaniu do tego rossi Hero Elite ST Ti jak wyjdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Weź te narty, przy okazji postawisz mi piwo w rewanżu https://ski24.pl/narty-meskie/21991-13011-narty-dynastar-speed-worldcup-fis-sl-r21-rossignol-axial-120.html#/34-dlugosc_cm-157 Nie są za twarde, są mega stabilne, o klasę lepsze od każdej narty sklepowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi