artix Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Oczywiście że o czym zapomniałem. Restauracja na szczycie Panoramacoś 😉 Mam zdjęcie z browarem ale już nie denerwuje 🙏😜 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 14 godzin temu, artix napisał: Oczywiście że o czym zapomniałem. Restauracja na szczycie Panoramacoś 😉 Mam zdjęcie z browarem ale już nie denerwuje 🙏😜 to może zamiast piwa jakiś sznapsik przywieziony w plecaku z Samnaun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 15 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Mniam mniam, ale tam są fajne trasy! Zgadzam sie z Tobą, nie ma to jak jazda po sztruksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 27 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Sariensis napisał: to może zamiast piwa jakiś sznapsik przywieziony w plecaku z Samnaun? Tym razem troche perfum i pierwszy Viktorinox dla syna Edycja dla dzieci z ostrzem zaokraglonym na koncu. Edytowane 27 Luty 2019 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 7 minut temu, artix napisał: Tym razem troche perfum i pierwszy Viktorinox dla syna Edycja dla dzieci z ostrzem zaokraglonym na koncu. dobry wybór, choc Grappa się należy jak psu buda ;), w końcu to przemyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi