artix Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Dawno nic nie naskrobałem wiec postanowiłem przeprosić forum. Tak jak w tytule i dziś zaczyna w Ladis. Po pierwszej wizycie byłem niezadowolony, dlatego postanowiłem dać jeszcze jedną szansę SFL. A tak o poranku. 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Pisać coś więcej? 😀 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micheł Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Czekam na relację, za rok planuje pierwszy raz uderzyć na Austrię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 35 minut temu, Micheł napisał: Czekam na relację, za rok planuje pierwszy raz uderzyć na Austrię Ja słabo pisze i nie chce mi się ale na forum było już wiele dobrych relacji z tego mjejsca 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Co tu pisać, skoro widać, jak jest. Pogoda "robi robotę" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Austriacki Tyrol to jest po prostu top. Jedne miejsca można lubić bardziej, inne mniej (ja akurat SFL mniej), ale kwestionowanie ogólnej jakości regionu jest manifestem ignorancji. Życzę Ci wspaniałego pobytu, choć wygląda na to, że trafiłeś na genialne warunki więc nic tylko korzystać ❤️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 @artix nareszcie w Alpach Wstawiaj więcej fot - nie obijaj się Życzę Ci Przyjacielu słonka każdego dnia i świetnego wypadu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Nie będę kombinował bo ośrodek znany i opisywany wiele razy na forum. Zdanie podtrzymuje, są lepsze 😉 Dziś piękna pogoda, ludzi nie zbyt dużo więc czego więcej można chcieć. Silny wiatr mieszał trochę w środkowej części ośrodka i przeszkadzał w jeździe. Poza tym świetnie spędzony dzień. 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
los_dell_rio Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 (edytowane) artix, co to za ściana na drugim zdjeciu? Edytowane 23 Luty 2019 przez los_dell_rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Jutro startuje z Samnaun. Dylemat to wybór nart. Jestem z córką i w sumie nie chce się oddalać. Bez ekipy ciężko a Rossi kuszą 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 (edytowane) 3 minuty temu, los_dell_rio napisał: atrix, co to za ściana na drugim zdjeciu? Lazid x-dream chyba. Trasa 127. Edytowane 23 Luty 2019 przez artix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 5 godzin temu, Micheł napisał: Czekam na relację, za rok planuje pierwszy raz uderzyć na Austrię Nie zastanawiaj się - realizuj. Jedynym wrogiem może być pogoda. Ale nawet w razie porażki w tym względzie - każdy ośrodek przebije Twoje dotychczasowe doświadczenia (o ile wcześniej nie jeździłeś w Alpach) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Dziś znowu ofiary w Tyrolu. Trzymam się jutro na trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 23 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 Arturze od spożywania piwka coś tam jeszcze dzisiaj robiłeś🤭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 23 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2019 (edytowane) 9 minut temu, MAIKEL 1977 napisał: Arturze od spożywania piwka coś tam jeszcze dzisiaj robiłeś🤭 😉 Edytowane 23 Luty 2019 przez artix 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 (edytowane) Dnia 23.02.2019 o 12:30, artix napisał: Pisać coś więcej? 😀 pisz koniecznie bo tereny mało znane ale z tym piwem na zdjęciach to już daj spokój, teraz proszę na tle gór jakaś laska w kolorowym stroju, nowe narty i zrzut ekranu ze Skiline co byśmy widzieli że obligatoryjne 100 km dziennie zostało przekroczone 😄 Edytowane 24 Luty 2019 przez Jeeb - zapomniałem emoty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 24 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 (edytowane) Dziś zgodnie z planem start z Samnaun. Setek kilometrów nie będzie bo to wyjazd z córką, a nam się nigdzie nie śpieszy 😉 Pogoda na @marboru więc bajka 😁 Śnieg po stronie Ischgl jest niesamowity. Nie wiem dlaczego tak jest ale jest jakiś taki inny. Każdy skręt to przyjemność. Uwielbiam te trasy, ciągnące się przez las z co chwilę zalamujacym się terenem. Poezja. Podczas zjazdu do Ischgl około 15stej, przez pomyłkę zjechalismy do A3 na nasze szczęście. A2 stanęła w mjejscu i ani rusz przez 30min. Co dalej nie mam pojęcia. Auto w Samnaun, więc bylo by niewesoło. Teraz trochę foto a jutro coś gdzie jeszcze nie byłem 😉 A2 Edytowane 24 Luty 2019 przez artix 15 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 @artix pogoda na mnie? dobre! Ischgl super miejsce - zazdroszczę pozytywnie. Oby Ci się pogoda nie zmieniała. Dobrych szusów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 25 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 Do you wanna ski some bumps? 😜 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 25 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2019 ech pięknie, co będzie na dodatek? Kaunertal? przy takiej pogodzie może być tam bajkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 A więc nadszedł ostatni dzień krótkiego wypadu z córką. Mjejsce to stało na mojej liście od wielu lat, ale jakoś się nie udało. Znaczy myślałem że tam byłem ale forum uświadomiło mnie ze był to Mutteralm 😀 Szukając Axamer Lizum, wylądowałem właśnie w Mutteralm, czego nie żałuję i muszę jeszcze kiedyś tam wrócić. Fotka powyżej z muldami to właśnie czarna, chyba olimpijska trasa. Tak, olimpijska bo w ośrodku gościła olimpiada aż dwa razy. 1964 I 1976. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 (edytowane) Axamer Lizum to 40 kilometrów tras dla każdego. Teren bardzo naturalny i świetnie połączony wyciągami. Jeż też i Snowpark. Dzień upłynął bardzo efektywnie. Ludzi mało i od 13:00 praktycznie trasy dla nas. Cena też przystępna i akceptują legitymację studenckie że Szwecji 😉 Córką jeździła na znizkowym. Trochę foto a później film. Edytowane 26 Luty 2019 przez artix 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 Dnia 23.02.2019 o 19:23, artix napisał: Mniam mniam, ale tam są fajne trasy! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 26 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 (edytowane) Łuyze 😉 Edytowane 26 Luty 2019 przez artix 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2019 @artix dobre skręty 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi