tronkk93 Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 Witam, Wykupiłem 2 karnety na ten piątek 22.02. Otrzymalem fakturę za zakup lecz na koncie nie mam do wydrukowania kart tymczasowych ( brak dokumentów zastępczych ). Od wczoraj próbuję sie skontaktować z obsługą, wysłałem już chyba maila na wszystkie możliwe adresy a podany numer albo nie odbiera albo jest zajęty... Jest ktoś w stanie mi pomóc? Czy to z tą faktura mam gdzieś się udać ? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 Może masz w spamie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tronkk93 Napisano 19 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 Oja... a człowiek tu ostatnie nerwy zdziera... Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tronkk93 Napisano 19 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 I tak jeszcze dla pewności mam się udać z tym wydrukowanym karnetem do kasy i oni wydadza mi normalny skipass? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 3 godziny temu, tronkk93 napisał: I tak jeszcze dla pewności mam się udać z tym wydrukowanym karnetem do kasy i oni wydadza mi normalny skipass? tak + opłata za plastik do zwrotu po oddaniu karty, dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tronkk93 Napisano 19 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 24 minuty temu, Sariensis napisał: tak + opłata za plastik do zwrotu po oddaniu karty, dobrej zabawy Dziękuję bardzo za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 10 minut temu, tronkk93 napisał: Dziękuję bardzo za pomoc! wszystko załatwisz w infocentrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi