marboru Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Niezwykle mi miło zakomunikować, że urodziny dzisiaj świętuje @marionen Imienniku - sto lat w zdrowiu! Stu dni w każdym sezonie na nartach, stu dni w górach na szlaku pieszym! Choroba...co Ty zrobisz z resztą dni? Spełnienia marzeń oraz sukcesów sportowych we wszystkich zawodach, w których startujesz! Pociechy z @Annaa Wszystkiego czego sobie tylko życzysz Pozdrowienia serdeczne marboru 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 100 LAT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 100 lat! Idealnego kompromisu w ilości dni z twardym stokiem na tyczkach oraz z puchem poza trasą 😎! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Ja również się dołączam do życzeń. Wszystkiego najlepszego! 🎆🎇✨ Krótko się znamy, ale mam wrażenie, że bardzo pozytywny z Ciebie Gość! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 100LAT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paula Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Mariusz wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i 365 dni na nartach w sezonie 🥳⛷ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 zdrooooooooofka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Wszystkiego najlepszego mój trenerze! Metra śniegu pod nartami, wielu pucharów w kolejnych zawodach i wszystkiego co sobie wymarzysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Mariusz 100 lat w zdrowiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Co najmniej 100 lat w zdrowiu Mario😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 (edytowane) Stu lat na nartach, wszystkiego NAJ. Edytowane 16 Luty 2019 przez moruniek coś tam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Najlepszego byku 🍺😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daria 1984 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Choc jesteś nie miły, to sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Rownież wszystkiego najlepszego - zdrówka byś mógł realizować marzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Sto lat Mariusz! Życzę Ci wiele radości, szczególnie tych związanych z nartami, zdrowia, zdrowia, zdrowia poprzeplatanego szczęściem. Jeszcze raz 100 lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Sto lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 19 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2019 (edytowane) Dnia 16.02.2019 o 18:28, Paula napisał: Mariusz wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i 365 dni na nartach w sezonie 🥳⛷ Oj trochę mnie nie było na forum, a tu takie niespodzianki. Paula nową forumowiczką. No super, że się zdecydowałaś na samodzielne zaistnienie. Mam nadzieję, że wzrośnie kultura dzięki temu, bo ostatnio trochę podupadła niestety. Pisz jak najwięcej, ja z ciekawością przeczytam każde Twoje słowo!😊 Dnia 16.02.2019 o 20:40, Daria 1984 napisał: Choc jesteś nie miły, to sto lat Muszę się przyznać, że dla większości (zdecydowanej) forumowiczów nie jestem niemiły, to wyjątki. Mimo, że jesteś złośliwa to dziękuję. Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia. Miło mi i przepraszam, że tak długo nie reagowałem. Chwilę mnie nie było, musiałem trochę odetchnąć od niektórych osób! Edytowane 19 Luty 2019 przez marionen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 (edytowane) Mariusz, nie przejmuj sie. Ja kiedyś miałem bana za publikacjęw "coś do smiechu" wiadomosci o ciąży pewnej pani co to w kiciu w Piotrkowie siedziała, a ojcostwo przypisano mężowi siedzącemu w kiciu w Lodzi.Żeby było śmieszniej, do ojcostwa przyznał się klawisz z kicia w Piotrkowie co to panią używał po celach. Takie oto polskie logiczne prawo. Jakoś bana przelknalem, choć zawscieklem się , że oleje forum. No jednak bliska znajomość z forumowiczami z którymi realnie spotkałem się na stoku, oraz ta wirtualna, pozwoliły mi pokonać niechęć. Wracaj do pełnej aktywności, forumowi przyjaciele czekają. Pamiętaj. Edytowane 20 Luty 2019 przez Bumer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 13 godzin temu, marionen napisał: Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia. Miło mi i przepraszam, że tak długo nie reagowałem. Chwilę mnie nie było, musiałem trochę odetchnąć od niektórych osób! Mariusz a gdzie nowe off pistowe przygody? Gdzie jedyny prawidłowy kierunek?? Tego Co życzę najbardziej. A poza tym jazdy gdy puch wali Ci po goglach (jak to tydzień temu było). No dobra coś tam jeszcze do wygrania też dodam - skoro Cię to bawi. Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 20 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2019 9 godzin temu, Wujot napisał: Mariusz a gdzie nowe off pistowe przygody? Gdzie jedyny prawidłowy kierunek?? Tego Co życzę najbardziej. A poza tym jazdy gdy puch wali Ci po goglach (jak to tydzień temu było). No dobra coś tam jeszcze do wygrania też dodam - skoro Cię to bawi. Pozdro Wiesiek Wiesiu Ty wiesz czego mi najbardziej brakuje, może marzec okaże się dla mnie łaskawszy. Niestety zima w lutym wbrew przepowiedniom "znawców" kuleje. Jest pewna dolina w Wysokich Tatrach z którą mam niedokończone historie... kto wie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2019 Dnia 16.02.2019 o 17:39, marboru napisał: Pozdrowienia serdeczne marboru Znakomite zdjęcie. Uwielbiam taką pogodę, choć niekoniecznie podczas zjazdów narciarskich...😉 Mariusz moja prośba do Ciebie. Możesz mi przesłać to zdjęcie przez WhatsApp lub Messenger. Jestem Twoim dłużnikiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi