Paula Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Dzień dobry, Przyszedł dzień, kiedy podjęłam decyzję o zalogowaniu się na forum. To dzisiaj W rodzinie Skionline tak naprawdę jestem już od wielu lat. Do tej pory znaliśmy się, z wieloma z Was jedynie ze świata realnego, teraz będzie też wirtualny. Pewnie nie wszyscy kojarzą, więc mała podpowiedź Paula "Różowe Portki", druga połówka Marboru. Witam wszystkich 😃 23 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Hej, jednak chyba kobiety mają swój przekaz podprogowy, bo miałam napisać w wątku Worldskitestu, że super by było czytać o Twoich wrażeniach w bezpośrednim przekazie, ale uznałam, że nie wypada naciskać Czekam na Twoje posty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Super @Paula, nareszcie...nie będzie za Ciebie Mariusz pisał 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Witaj na Forum! Fajnie, że się w końcu dałaś namówić, bo mamy tu deficyt płci pięknej. Pisz jak najwięcej, zwłaszcza wrażenia z WST! Pozdrowionka od nas. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 No ja nie mogę...! Warto było zaprosić Cię na WST 😃 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paula Napisano 15 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Dziękuję wszystkim za ciepłe powitanie😀 Bardzo się cieszę, że mogę brać udział w WST. Postaram się opisać swoje wrażenia z imprezy, może trochę po babsku i mniej fachowo, ale na pewno z humorem 😀 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 10 minut temu, Paula napisał: Dziękuję wszystkim za ciepłe powitanie😀 Bardzo się cieszę, że mogę brać udział w WST. Postaram się opisać swoje wrażenia z imprezy, może trochę po babsku i mniej fachowo, ale na pewno z humorem 😀 Witaj @Paula na forum -wreszcie koniec zabawy w „pomidora” przez @marboru😉 Twoja relacja z WST z pewnością będzie ciekawa, pokazana z innej perspektywy - czekam z niecierpliwością na Twoje posty, mam nadzieje, ze dołączysz zdjęcia własnego autorstwa, filmiku ńie oczekuje🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Cześć @Paula - jak miło Cię widzieć we własnej osobie! A ja mam nadzieję, że chociaż Twój udział w World Skitest może był takim impulsem do zalogowania się, to będziesz pisała tutaj nie tylko z tej okazji? @idealist - ładne nowe zdjęcie profilowe! Prawdziwie profilowe 😛 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Hej, witaj zatem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 hmm w avatarze spodnie zielone i kto jest w takim razie "pierwszą połowka" @marboru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Witaj @Paula na forum! A jednak Karyntia Was wezwała Myślę że Ci się spodoba i przełamie Wasze opory. Porównać wysokie Alpy Tyrolskie z Karyntią to jak porównywać spacery po polu i w lesie. Nogi bolą tak samo ale wrażenia odmienne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paula Napisano 16 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 @ewangelizator różowe portki zostały przefarbowane na zielone 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 No witaj Paulina Wreszcie będę mógł się zwracać bezpośrednio a nie przez "przekaźnik". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 witam choć nie znam i zapewne nie poznam 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 No wreszcie Paula bo z Marboru co do nart dogadać się nigdy nie mogę, a wiem że z Tobą to inna sprawa. 😂 Witaj! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Hej Paula Witaj😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Witam! Jest mi bardzo miło że tu trafiłaś. Powodzenia. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Witam, życzę udanego wyjazdu na WST I czekam na interesujaca relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 I co mam w tym wątku napisać? Ja przy komputerze...a @Paula na telefonie - nic się już w domu nie ukryje Żadnych "lewych" wyjazdów na narty... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi