pasazer85 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 1 minutę temu, Ratrak napisał: Dzięki. Tak też myślałem. Jak w gorszych (popołudniowych lub bardziej miękkich) warunkach? W tym roku zima dopisuję więc w ciapie jeszcze nie śmigałem, bo ostatni raz byłem w zeszłym tygodniu.Jutro się przekonam w muldach ok ale śmigiem. Jedyną wadę jaką widzę w tych nartach to dziura, która powoduje,ze narta jakby się wbija w nierówność zamiast ją przejechać, wtedy może gwałtownie zwolnić ( mam nadzieję,że rozumiesz co mam na myśli?). Generalnie to nartka na przygotowane stoki i tam jest naprawdę potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 (edytowane) Skorzystałem z zaproszenia i było świetnie. Jazda od 7:33 do 9 bez absolutnie żadnych kolejek. Po pysznym śniadanku o godz. 9, gdzie podano na miejscu wędzoną szynkę, ciepły chleb z pieca i jajecznicę ze szczypiorkiem także zero kolejek (do końca o 11.30). Do śniadania stoki cały czas twarde, później w słońcu oraz niżej od połowy miękko z małymi odsypami. W cieniu lasu cały czas twardo. W ostatniej godzinie upodobałem sobie talerzyk przy czerwonej trasie, gdzie jeździłem cały czas sam. Miałem kończyć o 10, ale było tak pięknie, że planowany rower mógł poczekać. Dzisiejszy "fresh track" raczej nie będzie imprezą cykliczną, ale to co BSA i Jacek zaproponowali udało się znakomicie. JC składa hołd 😉 godz. 9:56 godz. 10:04 godz. 10:33 Edytowane 16 Luty 2019 przez andy-w 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Dnia 16.02.2019 o 10:17, johnny_narciarz napisał: Ja to mam pecha z tym terminem operacji... Ekstra warun, pogoda brzytwa i jazda bez kolejek... Obym tak się załapał w marcu. No wlaśnie, jak Twoje samopoczucie po operacji, wszystko bez komplikacji? Wracaj szybko do zdrowia, na narty i... na rower ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 3 minuty temu, Sariensis napisał: No wlaśnie, jak Twoje samopoczucie po operacji, wszystko bez komplikacji? Wracaj szybko do zdrowia, na narty i... na rower ;). Jeszcze lekko obolały, ale stan stabilny. Nie mogę za wiele chodzić, czy się obciążać, ani nawet napić jedynie słusznego lekarstwa. Pozostaje jedynie narciarstwo kamerkowe i za 2 tygodnie powoli powrót do normalnego życia. Ale do wizyty u lekarza, którą mam za półtorej tygodnia, muszę bardzo uważać. To są jednak pociachane żyły... Najważniejsze, że najgorsze za mną i jeśli nic się nie wydarzy niespodziewanego (dziś miałem mały wyciek), to powinno być lepiej. Tylko te zastrzyki w brzuch... jak ja tego nie lubię! Brrrrr! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Też miałem zastrzyki w brzuch, tylko że wówczas, przy moim bólu głowy, barków, kolan, łokci, przedramion ..., to te zastrzyki były jak laskotki;), zdrowiej i wracaj do aktywności, ja już prawie mam zgodę żony na aktywny rower jak przed wypadkiem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 @johnny_narciarz teraz po zabiegu, to jak to mówi Ojciec Dyrektor: "Alleluja i do przodu!" Zdrówka! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 Zdrówka Maćku. Jak najszybszego powrotu do aktywności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 (edytowane) 13 minut temu, johnny_narciarz napisał: Jeszcze lekko obolały, ale stan stabilny. Nie mogę za wiele chodzić, czy się obciążać, ani nawet napić jedynie słusznego lekarstwa. Pozostaje jedynie narciarstwo kamerkowe i za 2 tygodnie powoli powrót do normalnego życia. Ale do wizyty u lekarza, którą mam za półtorej tygodnia, muszę bardzo uważać. To są jednak pociachane żyły... Najważniejsze, że najgorsze za mną i jeśli nic się nie wydarzy niespodziewanego (dziś miałem mały wyciek), to powinno być lepiej. Tylko te zastrzyki w brzuch... jak ja tego nie lubię! Brrrrr! Sam sobie robisz? Wyjątkowo tego nie znosiłem a musiałem jechać przez miesiąc Pozdro Edytowane 17 Luty 2019 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 2 minuty temu, Mitek napisał: Sam sobie robisz? Tak, tylko na pierwszy poszedłem do przychodni, żeby mi Pielęgniarka pokazała, a teraz sam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 13 minut temu, johnny_narciarz napisał: Tak, tylko na pierwszy poszedłem do przychodni, żeby mi Pielęgniarka pokazała, a teraz sam... Mi robiła @Paula ale ona, mimo, że nie wygląda ma coś z pielęgniarki sadystki 20 sztuk przyjąłem dzielnie Zastrzyków nienawidzę podobnie jak: 19 minut temu, Mitek napisał: Wyjątkowo tego nie znosiłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 A wracajac do tematu Fresh Track, to dzięki adminowi, wpadam o świcie w piatek, w końcu będę mógł pojeździć w Szczyrku w tym sezonie, bo na karnetnecie się nie da, więc kupiłem extra taki deal :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 17 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2019 1 godzinę temu, johnny_narciarz napisał: powrót do normalnego życia Przetestowałem dziś dwie pary Volkli z przyszłego sezonu w Twoim imieniu 😁. Na Hali Skrzyczeńskiej ustawili https://www.voelkl.com/pl/aktualnosci/voelkl-winter-tour-2019-877/ swoje namioty, pojeździłem na RC 16 (przyjemniejsze) i Deacon 76 Pro (czułem się na nich tramwaj na szynach, trochę podobne do Atomic SX 12 Pb) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi