JC Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Moi drodzy, kto ma ochotę wpaść jutro na Fresh Tracka do Beskid Sport Areny? Zbiórka przy kasach o 7:30. Mam cztery miejsca. Proszę o wpisy, kto jest chętny, żeby pojeździć po sztruksie, pstryknąć fotkę lub kilka, a może nagrać filmik i zamieścić na FB i naszym forum? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Szkoda, że nie mogę być. Jeszcze się nie wykurowałem. Byłem na FT w SMR i było fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Gdybym nie musiał jutro odebrać potomka z obozu, chętnie bym skorzystał... Szkoda. Może będzie jeszcze okazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Jestem chętny. Ma być piękny poranek i zmrożony sztruks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 2 minuty temu, andy-w napisał: Jestem chętny. Ma być piękny poranek i zmrożony sztruks. To się jutro widzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Halo Forumowicze z okolic bliższych i dalszych, Jacek zaprasza, możemy się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Ja bardzo chętnie, nawet naklejki bym przekazał , ale mam robotę gdyby to była niedziela 😥 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Jacek a do której planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 26 minut temu, przemo_narciarz napisał: Jacek a do której planujesz? Ja będę do ok 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 Nie dam rady, także miłego jeżdżenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 15 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2019 9 godzin temu, Piotr_67 napisał: Szkoda, że nie mogę być. Jeszcze się nie wykurowałem. Byłem na FT w SMR i było fajnie. To fakt, fajnie było. Szkoda, że tak daleko mieszkam. Bawcie się dobrze! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewangelizator Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 (edytowane) szkoda że tak mało czasu na decyzje, jakby było 2-3 dni wcześniej może udałoby sie zorganizować wyjazd ze stolicy ps. @JCz tego co obserwuje jest nas tutaj paru narciarzy z Wawy i okolic, może udałoby sie skrecic taki warszawski EB jakbysmy sie zorganizowali o 3 nad ranem, ja moge szoferować 😀 Edytowane 16 Luty 2019 przez ewangelizator 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 5 godzin temu, ewangelizator napisał: szkoda że tak mało czasu na decyzje, jakby było 2-3 dni wcześniej może udałoby sie zorganizować wyjazd ze stolicy ps. @JCz tego co obserwuje jest nas tutaj paru narciarzy z Wawy i okolic, może udałoby sie skrecic taki warszawski EB jakbysmy sie zorganizowali o 3 nad ranem, ja moge szoferować 😀 Tym razem, ja też dostałem informację w ostatniej chwili. Ale następnym, serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Pozdrowienia z BSA 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Gdybym nie był właśnie na turnieju siatkówki (dzieci), to pewnie dałbym się skusić... Otwarcie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Ale jazda!!! 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Ja to mam pecha z tym terminem operacji... Ekstra warun, pogoda brzytwa i jazda bez kolejek... Obym tak się załapał w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 10 godzin temu, ewangelizator napisał: ps. @JCz tego co obserwuje jest nas tutaj paru narciarzy z Wawy i okolic, może udałoby sie skrecic taki warszawski EB jakbysmy sie zorganizowali o 3 nad ranem, ja moge szoferować 😀 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 Wiecie, to jest niesamowite. Sobota, pogoda żyleta, warunki bajka, środek sezonu, ferie, a w BSA było dzisiaj pusto, było genialnie! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 @JC, jak Ci się jeździ na komórkowych SL Fischera? Ostatni raz na tym modelu jeździłem trzy lata temu, jest duża różnica w stosunku do cywilnych SC? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 41 minut temu, Ratrak napisał: , jest duża różnica w stosunku do cywilnych SC? jest kolosalna różnica 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 4 godziny temu, JC napisał: Wiecie, to jest niesamowite. Sobota, pogoda żyleta, warunki bajka, środek sezonu, ferie, a w BSA było dzisiaj pusto, było genialnie! Przy takiej pogodzie ludzi ciagnie wyzej gdzie sa ladne widoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 4 godziny temu, pasazer85 napisał: jest kolosalna różnica 😎 Jeździłem na różnych SL, zdaję sobie sprawę. Pytam o tegoroczny model - w niektórych latach różnice pomiędzy SL a SC nie były aż tak duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 (edytowane) 10 minut temu, Ratrak napisał: Jeździłem na różnych SL, zdaję sobie sprawę. Pytam o tegoroczny model - w niektórych latach różnice pomiędzy SL a SC nie były aż tak duże. To Ci powiem tak, Jeździłem w zeszłym sezonie na RC4 SC model 17/18 nóweczki ze sklepu, zjeździłem na nich praktycznie cały sezon, pod koniec przesiadłem się na swoje stare szutrówki Salomon equipe 10 3v ( komórka, chyba z sezonu 03/04) i wielkie WOW. Sprzedałem te SC i przed tym sezonem zakupiłem rc4 SLrównież nowe 18/19), jest petarda. Dla potwierdzenia słuszności decyzji skorzystałem z testów fischera w Szczyrku, zjechałem parę razy na swoich SL i przesiadłem się na SC, różnica jest kolosalna, to dwie różne narty. Edytowane 16 Luty 2019 przez pasazer85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 16 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2019 5 minut temu, pasazer85 napisał: To Ci powiem tak, Jeździłem w zeszłym sezonie na RC4 SC model 17/18 nóweczki ze sklepu, zjeździłem na nich praktycznie cały sezon, pod koniec przesiadłem się na swoje stare szutrówki Salomon equipe 10 3v ( komórka, chyba z sezonu 03/04) i wielkie WOW. Sprzedałem te SC i przed tym sezonem zakupiłem rc4 SLrównież nowe 18/19), jest petarda. Dla potwierdzenia słuszności decyzji skorzystałem z testów fischera w Szczyrku, zjechałem parę razy na swoich SL i przesiadłem się na SC, różnica jest kolosalna, to dwie różne narty. Dzięki. Tak też myślałem. Jak w gorszych (popołudniowych lub bardziej miękkich) warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi